Htc One m8 ekran koruyucu cam sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ook
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ook

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Spigen marka ekran koruyucu almak istiyordum turk magazalarinda bulamadim. Daha once amazon vb sitelerden alisveris yapmadigim icin kargo suresinden korktum bulasmak istemedim . 25 liraya microsonic temperli cam aldim fakat sert zemine dusmemesine ragmen koruyucu cam kenardan catladi . Kaliteli birsey almak istiyorum ama bulamiyorum acaba m9un ekranina takilan koruyuci cam m8 e uyar mi? Ne kadar boyut farki var? Veya amazon vb. Sitelerden siparis etsem ne kadar surer gelmesi? Sorun yasarmiyim?

Tesekkurler

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
1 ay kadar sürer ikisini de ordan sipariş edebilirsin zaten bende ki m8 e taktığım jelatin 30 liralık bir şeydi tam ismini ne olduğunu bilmiyorum amcam taktı ve spigenide biliyorum çok iyi koruyor fakat dot viewe bakmanı tavsiye ederim.

ook

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Sagolun yorum icin. Dot viewe bakmistim cok hos fakat daha once kapakli kilif kullanmistim ve hosuma gitmedi kapak rahatsiz ediyor bu yuzden spigenin slim armor koruyucusunu aldim arkaya simdi telefonun onune birsey takmam gerek

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Onüne her türlü takarsın bir şey ama kılıf kullanınca anlayacaksın telefon karizması gittiğinin