ramazanyikici
Asistan
Arkadaşlar 16.6.16 tarihiyle bir M8 alsak bizi maximum ne kadar götürür ve memnun eder mi?
kardeşim telefon zaten hemen hemen 3 yıllık kuzenim de aldı ön ve arka kamerası yok hükmünde sanmıyorum götüreceğini pişman olursun ben htc 10 alcam sende onu düşün ya da orta seviye yeni htc telefonlarını bekleArkadaşlar 16.6.16 tarihiyle bir M8 alsak bizi maximum ne kadar götürür ve memnun eder mi?
Kamera ve oyun performansında çok bir beklentiniz yoksa götürebileceği kanaatindeyim.Fakat o fiyat bandında daha güzel telefonlar yok mu? Var bence.
M8 çok güzel cihaz ve Htc'ninde Android tarafında en iyi yazılıma sahip olduğunu düşündüğümüzde 2 sene kullanabilirsin. Ancak bütçeni belirtirsen başka tavsiyelerde bulanabiliriz.Arkadaşlar 16.6.16 tarihiyle bir M8 alsak bizi maximum ne kadar götürür ve memnun eder mi?
Antutu skorlarına göre cihaz almayın o skorlar atntutu program versiyonundan tutun cihazdaki android sürümüne kadar değişir herzaman.
Şöyle söyleyeymi şimdi sd 801 mi daha performanslı 820 mi tabiki 820 2 gb ram li cihazmı daha performans verir 4 gb olanmı tabiki 4 gb bi küçük bir örnekti. Alacağınız cihazın atntutu puanına göre değil donanım kamera dış matelyan en önemlisi sizin ihtiyaçlarınıza kullanım alanınıza göre seçilmeli.