HTC One M8 2-3 yıl götürür mü?

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar 16.6.16 tarihiyle bir M8 alsak bizi maximum ne kadar götürür ve memnun eder mi?

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar 16.6.16 tarihiyle bir M8 alsak bizi maximum ne kadar götürür ve memnun eder mi?
kardeşim telefon zaten hemen hemen 3 yıllık kuzenim de aldı ön ve arka kamerası yok hükmünde sanmıyorum götüreceğini pişman olursun ben htc 10 alcam sende onu düşün ya da orta seviye yeni htc telefonlarını bekle

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Kamera ve oyun performansında çok bir beklentiniz yoksa götürebileceği kanaatindeyim.Fakat o fiyat bandında daha güzel telefonlar yok mu? Var bence.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Benim öneri verecek kadar bir bilgim yok. Bütçeniz aralığındaki telefon tavsiyeleri konularına bakarsanız size uygun telefonu bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Oldu ki bulamadınız konu açın ****tl telefon tavsiyesi diye.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
M8 çok güzel cihaz ve Htc'ninde Android tarafında en iyi yazılıma sahip olduğunu düşündüğümüzde 2 sene kullanabilirsin. Ancak bütçeni belirtirsen başka tavsiyelerde bulanabiliriz.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Antutu testinde LG G4 ten bile daha fazla puan aldığı oluyor. O yüzden oyunlarda sıkıntı yaşayacağını sanmam. Ayrıca evet güncelleme ömrü bitti belki ama çok fazla güncelleme merakın yoksa önümüzdeki 2-3 yıl içinde android 6.0 ile çalışmayacak uygulama olacağını sanmam. M8 alırsan hala daha bir farkın olabilir bir de. Ben şu ana kadar 2 kişide gördüm de sadece çevremde :D

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Antutu skorlarına göre cihaz almayın o skorlar atntutu program versiyonundan tutun cihazdaki android sürümüne kadar değişir herzaman.
Şöyle söyleyeymi şimdi sd 801 mi daha performanslı 820 mi tabiki 820 2 gb ram li cihazmı daha performans verir 4 gb olanmı tabiki 4 gb bi küçük bir örnekti. Alacağınız cihazın atntutu puanına göre değil donanım kamera dış matelyan en önemlisi sizin ihtiyaçlarınıza kullanım alanınıza göre seçilmeli.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Antutu skorlarına göre cihaz almayın o skorlar atntutu program versiyonundan tutun cihazdaki android sürümüne kadar değişir herzaman.
Şöyle söyleyeymi şimdi sd 801 mi daha performanslı 820 mi tabiki 820 2 gb ram li cihazmı daha performans verir 4 gb olanmı tabiki 4 gb bi küçük bir örnekti. Alacağınız cihazın atntutu puanına göre değil donanım kamera dış matelyan en önemlisi sizin ihtiyaçlarınıza kullanım alanınıza göre seçilmeli.

Demek istediğim m8'in oyun konusunda pek sorun yaratmayacağıydı. Performans testleri de bunun için var. İşlemci ve grafik biriminin performansını ölçmüyor mu? İşlemci ve grafik birimleri hakkında bilgi sahibi olmayan biri atıyorum 35 bin puan alan vibe p1 ve 50-60 bin puan alan m8'den hangisinin daha performanslı olacağını anlayabilir. Benchmark testlerine bakmak bence bir telefon alırken dikkat edilmesi gereken noktalardan.

Bir karşılaştırma sitesinde 3 gb ramli g3 ve 2 gb ramli m8 i karşılaştırdım ve hem antutu v5'te hem de v6'da m8 in üstün olduğunu gördüm. Eğer sadece donanıma baksaydım g3 ü tercih etmem gerekirdi fakat antutu sizin de söylediğiniz gibi her şeyiyle performansını test ettiği için m8'in puanını daha yüksek verdi. İşlemciler ve grafik birimleri aynı olmasına rağmen m8 2 gb ram ile daha önde. Antutu'nun gerekliliğini buradan anlıyorum ben şahsen

Son düzenleme: