Selamlar DONANIMHABER.comdaki htc one konusuna Turkiyede belki Ölü pixel problemini ilk dile getiren ben oldum Oradaki Nickim ColdAsHeLL dir.ben bu ''ölü pixel veya '' sıkışmış pixel'' problemini dile getirmeseydim belki çogu kişi daha yeni farkına varıyo olacaktı. çünkü benden önce kullananlarda varken .ben yazdıktan sonra fark ettiler....
05.05.2013 te aldıgım cihazımı 05.05.2013 te sorunlugu oldugunu görüp kutusunu bile incelemeden şarj cihazını acmadan aynen kutusuna koyup Teleserviceye yolladım 07.05.2013te aldılar .2 gün sonra kaydı açıldı. şuan ayın 16 sı. ve hala cihaz alabilmiş degilim . 10 gündür telefonsuzum.dicegim odurki 2000 tl verip aldıgım cihazı 10 gündür kullanamıyorum .Açıkcası samsung galaxy s4 alsaydım bukadar madur olmayacaktım.. Htc ve teleserviceyi kaç kere aradıgımı söyleyemem çunku saymadım. diyicegim odurki birdaha htc almamak üzere ayrılıyorum buradan.eywallah
NOT+EDİT:HTC SORUNLU CİHAZLARI DEGİŞTİRECEGİNİ AÇIKLAMIŞ FAKAT DEGİŞİM SÜRECİ 15 GÜN + GİBİ Bİ SUREC HABERİNİZ OLSUNBu arada öncedende söylemiştim hala söylüyorum SAMSUNG GALAXY S4 HTC ONE NİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKER VE TÖVBE İSTER . fakat bu sorunlu olan cihazınızı degiştirmek için 10 15 gün beklediginizde artık keşke s4 veya xperia z diyosunuz .başına gelmeyen bilemez![]()
5000. "HTC One vs Galaxy S4 vs İphone 5" konumuz hayırlı olsun!
Alıp custom ROM kurarım keyfime bakarım, canım sıkıldıkça değiştiririm derseniz S IV, uğraşamam hiç alıp kullanayım derseniz iPhone 5, stabil Android olsun derseniz de HTC One. Ben One ile Optimus G arasında hala kararsız olsam da One'ı tam olarak kullanmadan karar vermeyeceğim.
tamamda yani bu anlattıgınız çok anlamsız yazdıklarıma karşı
burdan cıkardıgımız sonuç htcnin bizi madur ettigi etmeye devam ettigi. sorunlu cihazları 2 gün içinde degiştirmesi gerekirken 10 gün hala sonuç vermedigi. s4 sorunlu cıkmıstır hemen yenisini verirler. ama htcde böyle birşey yok. bidaha htc almam sanırım 2 milyaranasıl rezil olunur işte böyle
şunu demek istiyorum ben sen htc aldığında kutu ilk açıldığında kırık çatlak vs gibi şeyler olsa idi gene değiştirilecekti.arkadaşım s4 ü o akşam alıp gitse idi kırık olduğunu farkedip ertesi gün gitseydi sence değiştireceklermiydi ? Hemen yargılamamak lazım amacım iki telefonuda teknik servislerinide kötülemek değil.evet yaşanan durum kötü mağdur olmuşsun ama şans işte...
htc one almanyadan hangi magazdan aldınız bende ordan almayı düşünüyom ama bu ilk parti olursa telefon bozuk olabilir onu sonra degiştirmem imkansız gibi bişey ve aldıgın htc uluslar arası garantilimiBen 2 aydır htc one kullanıyorum bu işler de biraz şans işi ilk önce yurt dışından getirttim 10 gün öncede yurt içi kayıtlı aldım kutuyu ben açtım ne ölü piksel nede bir olumsuzluk yok telefonda.ayrıca 2 gün önce arkadaşım turkcell bayiden s4 aldı bende yanındaydım kutuyu bir açtılar telefonun yan tarafı kırık çıktı...yapacak bişey yok telefonu değiştirdiler.10 gün önce s4 alan bir arkadaşım telefonu otururken yere düşürdü bütün ekranı kırıldı ekran sorduk 700 tl dediler şimdi 900 tlye kırık şekilde s4 ü satmaya çalışıyor oda htc one aldı
g mi gk desen anlayacamda g ile one ın arasında neden kaldın?
arkadaşlar BANA YOLLANACAK SERİ HT33 SERİSİ OLACAK YANİ MARTTA ÜRETİLEN SERİ ARTIK YENİLENMİŞ (REFURBİSHED)Mİ OLACAK BİLMİYORUM .SORUNLU CIKAN CİHAZIM HT34 DÜ YANİ NİSAN ÜRETİMİYDİ .BİLMİYORUM DİCEK HİÇBİŞEYİM YOK SIKILDIM VE BIKTIM UGRAŞMAKTAN
hayırlı olsun boşta kaç mb ram kalıyor?Optimus G de HTC One da çok şık cihazlar. 4.7 inç, istediğim gibi. Ekranları çok hoş. One'ın bazı ekstraları yanında Full HD ekranı oyun için dezavantaj. Optimus G'nin 768x1280 çözünürlükteki ekranı ise tam bir oyun canavarı ortaya çıkarıyor. Nitekim gidip Vodafone'dan HTC One aldım. Daha gram kararsızlık yaşamam, yaşayamam.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Benim FA 34'tü galiba. Kutuya bakmam gerek ama kutu uzakta.
Teşekkürler.hayırlı olsun boşta kaç mb ram kalıyor?
ben s4 kullanıyorum memnunum alacak olanlara öneririm htc one a ne hikmetse bir türlü ısınamadım...Akilli telefonlar içerisinde neden htc one m7 tercih ederdiniz ? Herkesin bi fikri vardir htc mi samsung mu iphone 5 mi fikirleriniz neler