Htc One (m7) tercih eder misiniz ?

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Akilli telefonlar içerisinde neden htc one m7 tercih ederdiniz ? Herkesin bi fikri vardir htc mi samsung mu iphone 5 mi fikirleriniz neler

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle htc one.Tartışmamıza gerek yok :D

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şekli yeter birde htcye sempatim var

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
gücü iyi
tipi iyi
malzeme kalitesi iyi
sesi iyi
kamerası iyi
ekranı iyi
daha ne mübarek her şeyi iyi bu telefonun hiç bir eksiğini bulamadım ben bulan varsa söylesin

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
5000. "HTC One vs Galaxy S4 vs İphone 5" konumuz hayırlı olsun!

Alıp custom ROM kurarım keyfime bakarım, canım sıkıldıkça değiştiririm derseniz S IV, uğraşamam hiç alıp kullanayım derseniz iPhone 5, stabil Android olsun derseniz de HTC One. Ben One ile Optimus G arasında hala kararsız olsam da One'ı tam olarak kullanmadan karar vermeyeceğim.

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc One. Nedenleri:tasarımı,arayüzü,zoe,boomsound ses,ultrapixel kamera,donanımı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herşeyi güzel ama fiyatı çok gerçek ederini 1 sene sonra göreceğiz.

denizkadarderin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Piyasada ilglimi çeken tek telefon, müzik hayattır, one ses teknolojisiyle en iyisi, tasarımı kendine aşık eder, malzeme kalitesi verdiğiniz paranın hakkını verir. Ekranı.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Param olsaydı neden etmiyeyim number one htc one tabi bana göre sizi bilemem

ColdAsHeLL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar DONANIMHABER.comdaki htc one konusuna Turkiyede belki Ölü pixel problemini ilk dile getiren ben oldum Oradaki Nickim ColdAsHeLL dir.ben bu ''ölü pixel veya '' sıkışmış pixel'' problemini dile getirmeseydim belki çogu kişi daha yeni farkına varıyo olacaktı. çünkü benden önce kullananlarda varken .ben yazdıktan sonra fark ettiler....

05.05.2013 te aldıgım cihazımı 05.05.2013 te sorunlugu oldugunu görüp kutusunu bile incelemeden şarj cihazını acmadan aynen kutusuna koyup Teleserviceye yolladım 07.05.2013te aldılar .2 gün sonra kaydı açıldı. şuan ayın 16 sı. ve hala cihaz alabilmiş degilim . 10 gündür telefonsuzum.dicegim odurki 2000 tl verip aldıgım cihazı 10 gündür kullanamıyorum .Açıkcası samsung galaxy s4 alsaydım bukadar madur olmayacaktım.. Htc ve teleserviceyi kaç kere aradıgımı söyleyemem çunku saymadım. diyicegim odurki birdaha htc almamak üzere ayrılıyorum buradan.eywallah

NOT+EDİT:HTC SORUNLU CİHAZLARI DEGİŞTİRECEGİNİ AÇIKLAMIŞ FAKAT DEGİŞİM SÜRECİ 15 GÜN + GİBİ Bİ SUREC HABERİNİZ OLSUN
001_smile.gif
Bu arada öncedende söylemiştim hala söylüyorum SAMSUNG GALAXY S4 HTC ONE NİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKER VE TÖVBE İSTER . fakat bu sorunlu olan cihazınızı degiştirmek için 10 15 gün beklediginizde artık keşke s4 veya xperia z diyosunuz .başına gelmeyen bilemez

OnurErgin

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Selamlar DONANIMHABER.comdaki htc one konusuna Turkiyede belki Ölü pixel problemini ilk dile getiren ben oldum Oradaki Nickim ColdAsHeLL dir.ben bu ''ölü pixel veya '' sıkışmış pixel'' problemini dile getirmeseydim belki çogu kişi daha yeni farkına varıyo olacaktı. çünkü benden önce kullananlarda varken .ben yazdıktan sonra fark ettiler....

05.05.2013 te aldıgım cihazımı 05.05.2013 te sorunlugu oldugunu görüp kutusunu bile incelemeden şarj cihazını acmadan aynen kutusuna koyup Teleserviceye yolladım 07.05.2013te aldılar .2 gün sonra kaydı açıldı. şuan ayın 16 sı. ve hala cihaz alabilmiş degilim . 10 gündür telefonsuzum.dicegim odurki 2000 tl verip aldıgım cihazı 10 gündür kullanamıyorum .Açıkcası samsung galaxy s4 alsaydım bukadar madur olmayacaktım.. Htc ve teleserviceyi kaç kere aradıgımı söyleyemem çunku saymadım. diyicegim odurki birdaha htc almamak üzere ayrılıyorum buradan.eywallah

NOT+EDİT:HTC SORUNLU CİHAZLARI DEGİŞTİRECEGİNİ AÇIKLAMIŞ FAKAT DEGİŞİM SÜRECİ 15 GÜN + GİBİ Bİ SUREC HABERİNİZ OLSUN
001_smile.gif
Bu arada öncedende söylemiştim hala söylüyorum SAMSUNG GALAXY S4 HTC ONE NİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKER VE TÖVBE İSTER . fakat bu sorunlu olan cihazınızı degiştirmek için 10 15 gün beklediginizde artık keşke s4 veya xperia z diyosunuz .başına gelmeyen bilemez

Ben 2 aydır htc one kullanıyorum bu işler de biraz şans işi ilk önce yurt dışından getirttim 10 gün öncede yurt içi kayıtlı aldım kutuyu ben açtım ne ölü piksel nede bir olumsuzluk yok telefonda.ayrıca 2 gün önce arkadaşım turkcell bayiden s4 aldı bende yanındaydım kutuyu bir açtılar telefonun yan tarafı kırık çıktı...yapacak bişey yok telefonu değiştirdiler.10 gün önce s4 alan bir arkadaşım telefonu otururken yere düşürdü bütün ekranı kırıldı ekran sorduk 700 tl dediler şimdi 900 tlye kırık şekilde s4 ü satmaya çalışıyor oda htc one aldı

ColdAsHeLL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamamda yani bu anlattıgınız çok anlamsız yazdıklarıma karşı

burdan cıkardıgımız sonuç htcnin bizi madur ettigi etmeye devam ettigi. sorunlu cihazları 2 gün içinde degiştirmesi gerekirken 10 gün hala sonuç vermedigi. s4 sorunlu cıkmıstır hemen yenisini verirler. ama htcde böyle birşey yok. bidaha htc almam sanırım 2 milyaranasıl rezil olunur işte böyle

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
5000. "HTC One vs Galaxy S4 vs İphone 5" konumuz hayırlı olsun!

Alıp custom ROM kurarım keyfime bakarım, canım sıkıldıkça değiştiririm derseniz S IV, uğraşamam hiç alıp kullanayım derseniz iPhone 5, stabil Android olsun derseniz de HTC One. Ben One ile Optimus G arasında hala kararsız olsam da One'ı tam olarak kullanmadan karar vermeyeceğim.

g mi gk desen anlayacamda g ile one ın arasında neden kaldın?

OnurErgin

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
tamamda yani bu anlattıgınız çok anlamsız yazdıklarıma karşı

burdan cıkardıgımız sonuç htcnin bizi madur ettigi etmeye devam ettigi. sorunlu cihazları 2 gün içinde degiştirmesi gerekirken 10 gün hala sonuç vermedigi. s4 sorunlu cıkmıstır hemen yenisini verirler. ama htcde böyle birşey yok. bidaha htc almam sanırım 2 milyaranasıl rezil olunur işte böyle

şunu demek istiyorum ben sen htc aldığında kutu ilk açıldığında kırık çatlak vs gibi şeyler olsa idi gene değiştirilecekti.arkadaşım s4 ü o akşam alıp gitse idi kırık olduğunu farkedip ertesi gün gitseydi sence değiştireceklermiydi ? hemen yargılamamak lazım amacım iki telefonuda teknik servislerinide kötülemek değil.evet yaşanan durum kötü mağdur olmuşsun ama şans işte...

ColdAsHeLL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şunu demek istiyorum ben sen htc aldığında kutu ilk açıldığında kırık çatlak vs gibi şeyler olsa idi gene değiştirilecekti.arkadaşım s4 ü o akşam alıp gitse idi kırık olduğunu farkedip ertesi gün gitseydi sence değiştireceklermiydi ? Hemen yargılamamak lazım amacım iki telefonuda teknik servislerinide kötülemek değil.evet yaşanan durum kötü mağdur olmuşsun ama şans işte...

şimdide bana ne dediler biliyomusun. Eski kutuya yeni telefon koyup size yollayacagiz. Almayacagimi belirttim. Jelatini açilmamiş kutu istiyorum ve 10 gündür bekliyorum . 2000 tl ye nasil magdur edilir htc cok iyi biliyor bu konuda ne yapicagini bidaha htc alirmiyim ???? Asla

ayrıca şunu eklemek isterim. htcnin fabrikada yaptıgı ölü pixel veya sıkışmış pixel problemini 10 günde cözemeyip bide üstüne hadi sana eski 1 günlük kutusunda olan cihzın yerne yeni cihaz vereilim diyorlar. siz 2000 tl verip kutusu başka ama yeni cihaz alırmıydınız. belki alırdınız ama fabrika hatasının ceremesini neden swap cihaz olarak kabul edeyimki istedgim belli olmasına ragmen bana başka şey veriyolar.TOPLAMAK GEREKİRSE

HATALI CİHAZIN KUTUSU AYNEN KALICAK BAŞKA SERİDEN Bİ CİHAZ YOLLANACAK O HATALI CİHAZIN KUTUSUNUN İÇİNE KONUP YENİ CİHAZ VERİLECEK .KUTUDA HT34LW SERİ NOSU YAZACAK CİHAZ FA BİLMEM NE OLACAK BU KABUL EDİLEMEZ BİRŞEY. Kİ HALA MADURUM 10 GÜNDÜR.

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben 2 aydır htc one kullanıyorum bu işler de biraz şans işi ilk önce yurt dışından getirttim 10 gün öncede yurt içi kayıtlı aldım kutuyu ben açtım ne ölü piksel nede bir olumsuzluk yok telefonda.ayrıca 2 gün önce arkadaşım turkcell bayiden s4 aldı bende yanındaydım kutuyu bir açtılar telefonun yan tarafı kırık çıktı...yapacak bişey yok telefonu değiştirdiler.10 gün önce s4 alan bir arkadaşım telefonu otururken yere düşürdü bütün ekranı kırıldı ekran sorduk 700 tl dediler şimdi 900 tlye kırık şekilde s4 ü satmaya çalışıyor oda htc one aldı
htc one almanyadan hangi magazdan aldınız bende ordan almayı düşünüyom ama bu ilk parti olursa telefon bozuk olabilir onu sonra degiştirmem imkansız gibi bişey ve aldıgın htc uluslar arası garantilimi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

htc one beni bu servis konusunda hakaten magdur etti acaba saedece sizmi böyle bir durumla karşılaştınız yoksa diger arkadaşlarımızda böyle bir muammele ile karşı karşıyamı acaba

ColdAsHeLL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar BANA YOLLANACAK SERİ HT33 SERİSİ OLACAK YANİ MARTTA ÜRETİLEN SERİ ARTIK YENİLENMİŞ (REFURBİSHED)Mİ OLACAK BİLMİYORUM .SORUNLU CIKAN CİHAZIM HT34 DÜ YANİ NİSAN ÜRETİMİYDİ .BİLMİYORUM DİCEK HİÇBİŞEYİM YOK SIKILDIM VE BIKTIM UGRAŞMAKTAN

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
g mi gk desen anlayacamda g ile one ın arasında neden kaldın?

Optimus G de HTC One da çok şık cihazlar. 4.7 inç, istediğim gibi. Ekranları çok hoş. One'ın bazı ekstraları yanında Full HD ekranı oyun için dezavantaj. Optimus G'nin 768x1280 çözünürlükteki ekranı ise tam bir oyun canavarı ortaya çıkarıyor. Nitekim gidip Vodafone'dan HTC One aldım. Daha gram kararsızlık yaşamam, yaşayamam. :D

arkadaşlar BANA YOLLANACAK SERİ HT33 SERİSİ OLACAK YANİ MARTTA ÜRETİLEN SERİ ARTIK YENİLENMİŞ (REFURBİSHED)Mİ OLACAK BİLMİYORUM .SORUNLU CIKAN CİHAZIM HT34 DÜ YANİ NİSAN ÜRETİMİYDİ .BİLMİYORUM DİCEK HİÇBİŞEYİM YOK SIKILDIM VE BIKTIM UGRAŞMAKTAN

Benim FA 34'tü galiba. Kutuya bakmam gerek ama kutu uzakta.

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
2-3 ay sonra nexus 5 çıktığında bu tartışmalara gerek kalamayacak

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Optimus G de HTC One da çok şık cihazlar. 4.7 inç, istediğim gibi. Ekranları çok hoş. One'ın bazı ekstraları yanında Full HD ekranı oyun için dezavantaj. Optimus G'nin 768x1280 çözünürlükteki ekranı ise tam bir oyun canavarı ortaya çıkarıyor. Nitekim gidip Vodafone'dan HTC One aldım. Daha gram kararsızlık yaşamam, yaşayamam. :D

Benim FA 34'tü galiba. Kutuya bakmam gerek ama kutu uzakta.
hayırlı olsun boşta kaç mb ram kalıyor?

9nh5k5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC ONE tek geçerim
HTC ONE on numara gerçekten
aldığıma çok memnunum süper ötesi bi cihaz...

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
hayırlı olsun boşta kaç mb ram kalıyor?
Teşekkürler.

800 civarı değişiyor, 900'e çıkar 700'e iner ama 700'den altını görmedim diye hatırlıyorum. Toplam gözüken RAM 1.5 GB zaten. Cihaz son derece akıcı. Yazılımda kusur yok neredeyse. Ben gayet beğendim. Sadece dediğim gibi grafik olarak Adreno 320 overclock edilmiş versiyonu olsa bile düşük kalıyor. Bunun dışında her şey gayet iyi. Pil de yavaş yavaş toparlıyor. 2. günü doldu bugün.

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bil 2 günü dolduysa güzel telefonda pil degerlerini göstermiyomu örenegin ben iphone 4s kullanıyom şuan ama htc almayı düşünüyom iphone da kullannılar saat ve beklemede durdugu saat süresini gösteririyor htcde yokmu bu

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Cihazın 2. günü batarya 2 gündür gitmiyor. Yanlış olmasın. Var ama bazı işlemlerde sıfırlıyor kendini. Sabahtan beri açık cihaz toplamda 2 saat telefon görüşmesi yapmışımdır. Ara ara bilgisayara (toplamda 15 dakika) bağladım. Oyun oynama ve müzik dinleme de var. %39 şu anda şarj.

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hakikaten çok iyi gidiyor dedigine göre ben iphone 4s kulanıcısıyım telefonla hiç bişey yapmazsan şaet bi saatte açıp mesajlara bakarsan şarjın süresi 2 günü anca geçiyodu hiç bişey yapmadan
şuan telefonu sabaha kadar hiç kulanmadan bıraksan kaç şarjı gittigin söylersen iyi olur ve bişey daha sorcam iphone şarj % 100 de iken çok uzun süre gidiyor ama %99 a geldiginde şarj ı çok hızlı bitiyo

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İşlemcisi Snapdragon 600 olsa bile telefon hiç takılma olmuyor.
Bence en stabil anadroid telefon.
Çok şık
Ses kalitesi harika.
Sadece biraz pahalı ama diğer telefonlardan daha dayanıklı olduğu için alınabilir bence.