HTC one hakkında ufak iki soru

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Forumda araştırma yaptım ama ben kendimce bi kaç soru sorucam şimdiden teşekkürler.

Şuan için iki telefon arasında kaldım kendime doğum günü hediyesi almayı düşünüyorum :blushing:

iPhone5 ve HTC one arasında kaldım ama benim sorum hangisini alayım değil neden HTC one alayım ve HTC beni 2 yıldan fazla idare eder mi?
Donma ve kasmayla uğraşmak istemiyorum da.
HTC one kutusundan çıktığında ekran jelatinli midir yoksa yeni almalı mıyız?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
iPhone5 ve HTC one arasında kaldım ama benim sorum hangisini alayım değil neden HTC one alayım ve HTC beni 2 yıldan fazla idare eder mi?
Donma ve kasmayla uğraşmak istemiyorum da.
HTC one kutusundan çıktığında ekran jelatinli midir yoksa yeni almalı mıyız?

One alacak insanın, Android alacak insanın bilmesi gereken temel şeyler var: En önemlisi ise Android'in çalışma prensibinin bilgisayarlarla aynı olduğu. Android ağır bir yazılım, güçsüz cihazı yorar. Cache bellekleri dolunca cihaz zangırdamaya başlıyor. Dolayısıyla PC gibi bakımını eksik etmeden kullanmak gerek.

Şimdi gelelim neden One alayım sorusunun cevabına:
Özelliklerini falan saymaya gerek duymuyorum. Zaten bu soruyu soracak adam az çok bakmıştır. 2 yıldan fazla idare eder mi sorusunu ne yönden düşünerek sorduğuna bağlı: Eğer derdin 2 yıl boyunca bana harala gürele güncelleme yağsın, 2 yıl son sürümü kullanayımsa zor he ama dersen ki telefon düzgün çalıştığı sürece idare eder beni o zaman 2 yılı çıkaracağını düşünüyorum.

Jelatin yok, ayriyetten alıp yapıştaracaksın mecbur. Şimdiden cihazın hayırlı olsun. :)

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
One alacak insanın, Android alacak insanın bilmesi gereken temel şeyler var: En önemlisi ise Android'in çalışma prensibinin bilgisayarlarla aynı olduğu. Android ağır bir yazılım, güçsüz cihazı yorar. Cache bellekleri dolunca cihaz zangırdamaya başlıyor. Dolayısıyla PC gibi bakımını eksik etmeden kullanmak gerek.

Şimdi gelelim neden One alayım sorusunun cevabına:
Özelliklerini falan saymaya gerek duymuyorum. Zaten bu soruyu soracak adam az çok bakmıştır. 2 yıldan fazla idare eder mi sorusunu ne yönden düşünerek sorduğuna bağlı: Eğer derdin 2 yıl boyunca bana harala gürele güncelleme yağsın, 2 yıl son sürümü kullanayımsa zor he ama dersen ki telefon düzgün çalıştığı sürece idare eder beni o zaman 2 yılı çıkaracağını düşünüyorum.

Jelatin yok, ayriyetten alıp yapıştaracaksın mecbur. Şimdiden cihazın hayırlı olsun. :)
Teşekkürler gece gece yazmış olduğunuz cevap için :thumbup:

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar konu güncel diğerlerinin de açıklamalarını dinlemek isterim.

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon sizi 2 yıl idare edermi bilyorum ama 2 yıl kasmadan donmadan bütün uygulamaları rahatca kullanırsınız

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben ise şöyle cevaplayayım amiral gemisi olarak tanımlanan bir telefondan bahsediyorsun ve şu anda s3 ne ise aynısı htc one içinde olacak.s3 ne zaman çıktı bilmiyorum ama geçen sürede durumu bu.s2 için ise durum bu. kendin kıyasla şu anda s2 hala alınabilir seviyede bir telefon olduğuna göre htc one da seni 2 sene idare eder.

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ise şöyle cevaplayayım amiral gemisi olarak tanımlanan bir telefondan bahsediyorsun ve şu anda s3 ne ise aynısı htc one içinde olacak.s3 ne zaman çıktı bilmiyorum ama geçen sürede durumu bu.s2 için ise durum bu. kendin kıyasla şu anda s2 hala alınabilir seviyede bir telefon olduğuna göre htc one da seni 2 sene idare eder.

2 yıldan fazlada götürür bence ama insan her zaman daha iyisini istiyo örneğin s3 ve s4 arasında pek bi fark yok ama insanlar s3 lerini satıp 4 aldılar çünkü son moda s4 zaten böyle düşünürsek hiç biraz zaman telefon alamyız. Hiç bir telefon sizi 5 yıl götürmez zaten satış politikası gereği telefonları yavas yavas geliştiryolar en ideali en iyisni alıp 3 -4 yıl kullanıp değiştirmek olabilir.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Uzun süreli kullanımda iphone dan başkası yalan

tecno_man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu telefon 2 yıl değil 4 yıl da idare eder ama teknolojiyle ve yenilikler kısmında ihtiyaçlarınızı karşılar mı bilmem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gorilla Glass ekranlar çizilmiyor. Bende 3 yıllık wildfire var ekran ilk günkü gibi duruyor. O yüzden çizilmesine kafayı takma.

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 yıl sonra orta sınıf bi telefon olur o zamana kadar da kullanırsın yani bi problem olacagını sanmıyorum cihaz bu yanı başına herşey glebilir kaybolur calınır kırılır felan ama sen telefon meraklısı degilsen senı rahat 2 3 sene götürür bu konuda için rahat olsun. iphone la karşılaştırmaya gerek yok iphone eskidendi popüleratesi şu anda htc samsung vb gibi markalardan bi farkı kalmamış bir şekilde fakat iphone dışındakı markalarda 2. el piyasası cok düşük eger alıp bi sene sonra satıp başka telefon almayı düşünüyorsan iphone almalısın