Htc one güncelleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vokeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vokeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar htc one cihazı kullanıyorum bu android 4.3 ne zaman gelecek şuan 4.2.2 sürümü var cihazda duyduğuma göre çıkmış 4.3 ama güncelleme yapıyorum güncelleme gelmiyor birde bu güncelleme gelince direk güncelleyip devam mı edeyim yoksa telefonu sıfırlayıp öylemi çekeyim ama ben telefonu sıfırlasam da android 4.2.2 oluyor yani ne yapayım ilgilenen birileri vardır mutlaka yorumlarınızı bekliyorum. :)

cihazda hdr mikrofon olup olmadığını nerden anlarım? birde boomsound özelliği nasıl açılıyor tam olarak?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Güncellemeler tüm ülkelere aynı anda verilmiyor. Kesin olarak Türkiye için ne zaman çıkacağı belli değil ama bu ay içinde gelebilir.
Ben güncelleme gelir gelmez, sıfırlayıp güncelleyeceğim.

vokeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeler tüm ülkelere aynı anda verilmiyor. Kesin olarak Türkiye için ne zaman çıkacağı belli değil ama bu ay içinde gelebilir.
Ben güncelleme gelir gelmez, sıfırlayıp güncelleyeceğim.
Teşekkürler yorumun için gelince o zaman bende sıfırlayıp yüklerim güncellemeyi cihazda hdr mikrofon olup olmadığını nerden anlarım? birde boomsound özelliği nasıl açılıyor tam olarak? bunlar hakkında bir bilgin varmı :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Teşekkürler yorumun için gelince o zaman bende sıfırlayıp yüklerim güncellemeyi cihazda hdr mikrofon olup olmadığını nerden anlarım? birde boomsound özelliği nasıl açılıyor tam olarak? bunlar hakkında bir bilgin varmı :)

Ayarlara girip, sayfayı biraz aşağıya kaydırınca Beats Audio'yu görürsün. Yanında ON yazıyorsa aktiftir. OFF yazıyorsa da inaktiftir. Üstüne dokunarak açıp kapatabilirsin.
HDR mikrofonu da ses kayıt testleri falan yaparak anlayabilirsin sanırım.