oraycan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
[video=youtube;ic4v-yYe_ZM]http://www.youtube.com/watch?v=ic4v-yYe_ZM[/video]
http://www.youtube.com/watch?v=ic4v-yYe_ZM buyur dostumArkadaslar rica etsem link verebilir misiniz ya telefondan tikliyorum desteklenmiyor diyor
Orayı ben de sadece logo sanırdım ve çoğu kişi de tuş olduğunu bilmiyordu.vay ückagıtcılar editörleri kandırdılar tuş gizliymiş meğer logonun altında..
aynen öyle incelemelerde 3 tuşdan 2 düşürmüşler falan diyordu editörlerOrayı ben de sadece logo sanırdım ve çoğu kişi de tuş olduğunu bilmiyordu.
Ayıptır söylemesi çok seksi duruyor o özellikaynen öyle incelemelerde 3 tuşdan 2 düşürmüşler falan diyordu editörler. Ama tuş kilidi süper olmuş bence..
Yok yok ayıp deil. Ama harbiden şaşırttı milletiAyıptır söylemesi çok seksi duruyor o özellik![]()
Yok yok ayıp deil. Ama harbiden şaşırttı milleti![]()
arkadaslar bilen birisi sorumu cevaplarsa minnettar olurum...
bu zamana kadar akıllı telefon kullanmadıgım için bilmiyorum...
telefona güncelleştirme geldigince nasıl anlıyoruz ?
direk ekrana mı geliyor ? güncelleştirme var tarzı ? yada biz baska bir yerden indirmemiz arastırmamız mı lazım?
bunun dısında internet olması gerekiyor mu ? güncelleştirme için ? tsk ederim simdiden
Telefon uyari veriyor.
İnternet olması gerekiyor.
Gelmediği takdir de indirebiliyorsun..
Telefonun markasi modeli ne ? kardeşim
hTC one alacagımda
alınca bilmedigim için böyle gülünc durumlara düsmek istemiyorum
süper güncellemeler gelir .. haberim bile olmaz v.b.
bu arada cıkan her güncellemeyi kurmak mı gerekiyor ?
yani cıkan her güncelleme telefonun yararına mantıgı mı var ? veya bir cok güncellestirmeden biz mi seciyoruz istediklerimizi ?
tsk ederim
bu şekildede olsa ev tuşu sürekli aktif olmak zorunda.kapasitif panelin tamamından ayrı olabilirmi gerçi bilmiyorum fakat senin dediğin gibi olsa bile her daim aktif olmak zorunda.@semih61
Ev tuşuna bir kere basmayla aktif olabilir aslında, daha sonra kaydırmayla açılır ekran.
Kaydırma yapılmazsa tekrar uykuya geçer heralde.
bu şekildede olsa ev tuşu sürekli aktif olmak zorunda.kapasitif panelin tamamından ayrı olabilirmi gerçi bilmiyorum fakat senin dediğin gibi olsa bile her daim aktif olmak zorunda.
telefon tabiki herzaman aktif fakat kapastif panel aktif değil(uyku modunda iken)Telefon zaten her zaman aktif olur, yoksa kilit tuşuna bastığımızda hemen tepki vermez.
Kapasitifte de aynı mantıkla yapmış olabilirler dedim.