HTC One E9+ mi, Asus Zenfone 2 mi? Başka önerileriniz.

Theozer1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben iyi bir fiyat/performans telefonu istiyorum. Ben telefonda sadece performansa bakıyorum. 64 Bit bir telefon arıyorum. Rami 3 GB olsun(veya üstü).HTC One E9+ tanıtıldı.Fiyat olarak maksimum 1750 tlyi geçmez diye umuyorum. Fiyat fazla olursa Zenfone 2 almayı istiyorum. 64Bit modern combat 5, NFS Most Wanted Dead Trigger 2 Asphalt 8 GT Racing 2 gibi yüksek grafikli oyunları oynarım.Hiçbir oyunda kasmayan, performanslı bir telefon arıyorum.

Not: Ekran 5.5 inç ekran idealdir.Küçük olmasın mümkünse.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Türkiye ye uygun gelirse meizu mx4 pro düşünebilirsin.

ege35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence m9 plus çok daha iyi ama metal sevmiyorsan e9+ da çok şık bir cihaz. LG G4 AL SEN AMA G4 CANDIR :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Once bir gelsin cihazlar yahu olmayan cihazi fiyatini bilmeden nasıl önerelim, su anki mevcutlardan istersen baska

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence şu an beklemek lazım sizinde dediğiniz gibi zenfone2 iyi bir tercih olabilir ama intel işlemcilerle oyunların uyumluluğu konusunu bilemem mesela yeni bir oyun çıktığında snapdragon a göre biraz daha geç uyarliyorlar ama şu an piyasada olan oyunları rahat oynarsınız bence, bir de merak ettiğim şey ram in hızı ; 4 gb ama hızı nasıl yorumlamam bu kadar

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
bende m8 var 2 gb ram vs. hala hızlı ve stabil çok hoşuma gitti bence yeni ve bilnmedik maralara bulaşma bile öneririm

Kafkaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
performans olarak bence asus zenfone 2 daha güçlü çünkü intelin şimdiye kadarki en iyi telefon işlemcisi. Antutuda çok iyi sonuclar aliyorşBence güncelleme acisindan da zenfone çünkü amiral gemi bir telefon ve gunceleme daha çabuk gelir.Ama plastik bir kasa istemiyorsan htc olabir.

stompdowncan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zenfone 2 ZE550ML modeli İngiltere'de 750TL ben düşünmeden onu alıcam. O fiyata çok şey sunuyor. 4GB modelide 900'ü geçmez ki bence 4GB Ram'ın avantajı çok az.

Siyabet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc one e9+ Türkiye ye gelmeyecek arkadaşlar sadece Tayven ve Çin de satılacak.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zenfone 2 ZE550ML modeli İngiltere'de 750TL ben düşünmeden onu alıcam. O fiyata çok şey sunuyor. 4GB modelide 900'ü geçmez ki bence 4GB Ram'ın avantajı çok az.
Avantaji cokmu az gidin videolari izleyin bakalim g4 s6 hepsinden daha cok multitasking destegi sunuyo

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Xperia z3 compact al ha büyük istiyorsan o fiyata Xperia Z3 var ondan al sakın asusa felan güvenip zenfone alma tamam performanslı bir telefon ancak intel mimarisi daha yeni yeni oturmaya başladı çok fazla oyun oynayan biriysen kasmasın istiyorsan direk git xperia z3 compact al çözünürlüğü hd olduğundan kasma mümkünatı yok Android dünyasının en performanslı -oyun açısından- telefonudur.