Htc one cihaz aldım fakat

vokeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün cihazı aldım biraz kurcaladıktan sonra arkadaşıma verdim bişiler yapmış çok değiişik geldi ve bende telefonu sıfırladım ayarlardan bu seferde bazı şeyler ingilizce oldu mesela ortam klasörü madia oldu bunlar bii sıkıntılardan ses azaltma ve guc tusuyla fabrika ayarlarına döndürdüm bu fabrika ayarları cihazı ilk açtıgım gibi değilmi yani imei numarısı fln duruyormu gerçi ben imei fln hiç girmedim direk aldım kullandım pek bir bilgim yok bu konulara dair bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

birde bu cihaza oyun fln nerden ındırebilirim google play storeye fln girdigimde uyelik fln istiyor eski
android gibi değil eskiden giriyodum takılıyodum androidde bunda androidle alakalı bişey göremedim snaırım google play storedir oda bu şekilde yani apk dosyası fln indir dediler cihazda yokmu acaba birde indirsem sorun olurmu nedir ne değildir hiç bilmiyorum konum durumu var bide konumu belirlemiyor bu cihaz güncelle diyorum belirlenemedi diyor neden olabilir acaba havadurumu vb alamıyorum suan teldeki hat turkcell ve kntr fln yok faturalıda değil butun bunların bu durumla bir alakası varmıdır?

not: abi bu konuya cevap vercek adamları baş üstünde tutmak lazım şimdiden teşekkürler iyi forumlar

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Gmai.com hesabınla play store da oturum aç. Seninadın@gmail.com . Konuma erişmek için şehrin adını da yazmalısın. Fabrika ayarları tel.nu ilk haline döndürür. Apk+data hakkında bilgiyi blogspotlarda bula bilirsin ve zararli diyildir. Androidliyim.blogspot.com adresinde apk ve dataları nasıl indireceyin bilgisi verilmiş... Not:tel.da bilinmeyen kaynakları açmalısın(ayarlar>güvenlik bölümu)

vokeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gmai.com hesabınla play store da oturum aç. Seninadın@gmail.com . Konuma erişmek için şehrin adını da yazmalısın. Fabrika ayarları tel.nu ilk haline döndürür. Apk+data hakkında bilgiyi blogspotlarda bula bilirsin ve zararli diyildir. Androidliyim.blogspot.com adresinde apk ve dataları nasıl indireceyin bilgisi verilmiş... Not:tel.da bilinmeyen kaynakları açmalısın(ayarlar>güvenlik bölümu)
Çok teşekkür ederim telefon sıfırlama ardından fabrika ayarlarına geri yükledim bu cihazda bir sorun olurmu?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Neden olsun ayarlara konulmuş bir özellik sonuçta o tek yaptığı sistemi sıfırlamak yani adı üstünde fabrikadan çıktığı haline döndürüyor telefonu :)

vokeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden olsun ayarlara konulmuş bir özellik sonuçta o tek yaptığı sistemi sıfırlamak yani adı üstünde fabrikadan çıktığı haline döndürüyor telefonu :)
Peki çok sağolasın peki bir şey daha var ekran parlaklığı kendi kendine azalıyor sonra düzeliyor kesinlikle uyku modu hafif uyku gibi birşey açık değil bunu neden yaptıgını çözemedim bir bilgin varmıdır

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Peki çok sağolasın peki bir şey daha var ekran parlaklığı kendi kendine azalıyor sonra düzeliyor kesinlikle uyku modu hafif uyku gibi birşey açık değil bunu neden yaptıgını çözemedim bir bilgin varmıdır

Otomatik parlaklıktaysa algıladığı ışığa göre parlaklığını arttırıp azaltabilir telefon.