HTC One Bir Kaç Kafa Karıştırıcı Soru

Kalpsesi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Bu Telefonu Alıcam Ama Ne Zaman Kalkıp Alma Yoluna Koyulsam Nette Okuduğum Bir Kaç Kullanıcı Yorumu Güvensizlik Veriyor Ama Kullanan Arkadaşlardan Bir Kaçına Mesaj Attım Ve Hepsi Güzel Cevaplar Verdi Sağolsunlar.

Arkadaşlar Sorularım Başlıca Şunlardır ;

1). Kasa Açıklığı Ve Ölü Pixel Sorunları Hala Daha Devam Ediyormu ?

2). HDR Mikrofon Varmış İlk Serilerde Ama Bi Sonraki Çıkan Serilerden Kaldırılmış Bu Olay Doğrumudur ?

3). Nette Okuduğum Kadarıyla Galeride Facebook'a Ait Resimleri Ve Videoları Gösteriyormuş Vede Telefonun Kendi Dosya Yöneticisi Yokmuş Şahsen Eski Bir Samsung Fanatiği Olarak Bunu Bir HTC Kadar Üst Düzey Bir Firmaya Yakıştıramadım Ama Sorun Değil.

4). Kamera , Ses ( Kulaklıkta Dahil Olarak ) Ve Batarya Nasıl Gidiyor ? Şahsen Bataryanın En Başta Çok Az Gidip 1 Haftaya Açıldığını Duydum Doğrumudur ?

5). Son Sorum Bu Soru Benim Gibi Aksesuar Takıntılı Kişilere Orjinal Aksesuar Kullanmak İsteyenler Aradığı Yerlerde Bulabildilermi Acaba Benim İçin Aksesuar Çok Önemli Gidipte 5 TL'lik Kılıf Alıpta Telefonun Renginin Değişmesini Kesinlikle İstemeyenlerdenim . Ve Önerebileceğiniz Uygulamalarıda Yorumda Belirtirseniz Sevinirim Diceksiniz Şimdi Bu Adam Daha Telefonu Almamış Ama Uygulama Soruyor Benim Keyfime Belli Olmuyor Her An Gidip Alabilirim Hatta Siz Bunu Okurken Ben Telefonu Almış Bile Olabilirim .

Not : Bu İsteğim Kullanıcılarından Telefonun İçinde Bir Kaç Adet SS Paylaşırsanız Sevinirim Şimdiden Yardım Eden Bütün Herkes İçin Teşekkür Ederim İyi Günler Hayırlı Sabahlar . :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
1- Şansına kalmış olmayan da var olan da var

2-

3- Bütün telefonlar gösterir htc ye özel bişey değil o senkronizasyonu açarsan foursquaredaki resimleri bile gösterir , istersen kapatırsın keyfinin kahyasına kalmış bişey , Dosya yöneticisi yoksa play marketten indir 10mb

4- Kamera herkese göre değişir biri dünyanın en iyi kamerası der biri rezalet der , Orta halli bi kamera işte müthiş şeyler bekleme. ayrıca ben bu yorumu yapıyorum başkasıda muazzam der yani git bak bunu üyeler değil senin yapacağın iş. ben iyi desem iyimi olacak sn beğenmedikten sonra

mesela ben 1020 de bile %12 oranında parazitlenme var htc one , lg g2 , s4 z1 de %50 lere çıkıyor yni iyi diye bişey yok

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben hTC one red kullanıyorum kasa açıklığı falan yok,bir tane ölüsü var tabi,o da normaldir sonuçta hTC de genetik,saydığın hususlar kafaya takılacak şeyler değil bence,içine siniyorsa teli eline aldığında mutlu oluyorsan heyecan duyuyorsan alacaksın,hatta sana bi itirafta bile bulunabilirim,kullanan arkadaşlar çok methettikleri için dün akşam teknosada LG G2 yi inceledim,açıkçası ekranın çerçevesinin inceltilmesinden başka bi fark göremedim,sonuç olarak hTC one halen piyasadaki en iyi telefonlardan bir tanesidir,forever hTC one red..

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Bu Telefonu Alıcam Ama Ne Zaman Kalkıp Alma Yoluna Koyulsam Nette Okuduğum Bir Kaç Kullanıcı Yorumu Güvensizlik Veriyor Ama Kullanan Arkadaşlardan Bir Kaçına Mesaj Attım Ve Hepsi Güzel Cevaplar Verdi Sağolsunlar.

2). HDR Mikrofon Varmış İlk Serilerde Ama Bi Sonraki Çıkan Serilerden Kaldırılmış Bu Olay Doğrumudur ?

3). Nette Okuduğum Kadarıyla Galeride Facebook'a Ait Resimleri Ve Videoları Gösteriyormuş Vede Telefonun Kendi Dosya Yöneticisi Yokmuş Şahsen Eski Bir Samsung Fanatiği Olarak Bunu Bir HTC Kadar Üst Düzey Bir Firmaya Yakıştıramadım Ama Sorun Değil.

4). Kamera , Ses ( Kulaklıkta Dahil Olarak ) Ve Batarya Nasıl Gidiyor ? Şahsen Bataryanın En Başta Çok Az Gidip 1 Haftaya Açıldığını Duydum Doğrumudur ?

5). Son Sorum Bu Soru Benim Gibi Aksesuar Takıntılı Kişilere Orjinal Aksesuar Kullanmak İsteyenler Aradığı Yerlerde Bulabildilermi Acaba Benim İçin Aksesuar Çok Önemli Gidipte 5 TL'lik Kılıf Alıpta Telefonun Renginin Değişmesini Kesinlikle İstemeyenlerdenim . Ve Önerebileceğiniz Uygulamalarıda Yorumda Belirtirseniz Sevinirim Diceksiniz Şimdi Bu Adam Daha Telefonu Almamış Ama Uygulama Soruyor Benim Keyfime Belli Olmuyor Her An Gidip Alabilirim Hatta Siz Bunu Okurken Ben Telefonu Almış Bile Olabilirim .

Not : Bu İsteğim Kullanıcılarından Telefonun İçinde Bir Kaç Adet SS Paylaşırsanız Sevinirim Şimdiden Yardım Eden Bütün Herkes İçin Teşekkür Ederim İyi Günler Hayırlı Sabahlar . :)

1-Kasa açıklığı ve ölü pixsel yok artık onlar trye gelen ilk surumlerderdi.aynı gün 4tane Htc öne aldık hiç birinde çıkmadı gerisini sen düşün ;)

2-O olay tamamıyla yanlıştır.bütün Htc one düğünlerinde vardır.

3-)Dosya yöneticisi dediğin nedir ki ??? Gogle play storeden.indirdim hiç kafaya takilicak sorun değil bence.;)

4-)Kamera gece harika.gündüz cekimleride harika ama en çok gece çekimi güzel.Kulaklikla ses verisine bir şey diyemem ne iphone ne samsung kulakliklari Htc öne kulakliginin kılı bile olamaz.

5-)Kılıf bulabilirsin.uygulama hakkında bir şey diyemem

Vesselam...

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1) bu sorunlar artık yok. Tabiki ölü piksel çıkabilir her telefonda olduğu gibi.
2)ben doğru diye biliyorum. Hdr mikrofonları aldığı şirkete nokia dava açmış ve htcye satışını engellemiş.
3)galeride facebook resimlerini kaldırabiliyorsun. Dosya yöneticisi yok. Ama google play de es dosya yöneticisi diye bir uygulama var. Tamamiyle eksiksiz.
4)ses konusunu tartışmaya gerek yok. Kamerası diğer amiral gemi modellerine oranla çok iyi değil ama gece çekimleri ve video kamerası gerçekten iyi. Pili 1 güne yetiyor. Sonradan açılma bende olmadı. Neden oluyor başkalarında bilmiyorum.
5)orjinal kılıfları gittigidiyor dan bulabilirsin ama biraz tuzlu(orjinal sonuçta).

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Sızdırıldığı İlk andan beri takip ettim Ölü Pixel ve kasa açıklığı hala devam ediyor ancak bu sorun bulunmayan Cihazlar da var özellikle sonu 38-39 olan serilerde bu sorun az görülmekte diğer yandan Ölü pixel her cihazda çıkabiliyor LG G2'de kasa gıcırdaması ve ölü pixel sorunu ilk serilerde çıktı ve servis 3 ölü pixelden aşağı olduğu için sorun kabul etmemişti şimdi kalmamış sanırım onlarda da video çekiminde FPS düşmesi ve odak problemi yaşanıyor

Bu cihazın en önemli sorunu düşük ışıklı ve kapalı ortamlarda kameranın pembe çekmesi sorunudur mümkünse Kliksa ya da Teknosa'nın internet sitelerinden alın 7 gün içinde koşulsuz iade hakkınız var Tüketici kanunu gereği

HDR mikrofon konusu tam muamma Nokia'nın patent sorunu nedeniyle çıkarılacağı ancak eldeki stoklar bitene kadar kullanılacağı belirtilmişti kimi sonu 36 olan seriden sonra bunun çıkarıldığını söyledi ancak HTC Cephesinden bir açıklama yapılmadı

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende htc one almayı düşünüyom ben iphone 4s kullanıcısıyım iphone her gelen güncelemeden sonra telefonda arıza oluştu bundan dolayı htc ye geçmeye karar verdim htc de buna benzer problemler varmı başka ne gibi sorunlarla karşılaştı kullanıcılar