Htc one bildirimleri hakkında yardım

anwhere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhaba. Uzun zamandır htc one modelini araştırıyorum ve çok begeniyorum gerek özellik olarak gerek görsel olarak çok hoş bir cihaz. Ancak benim aklıma takılan birkaç sorun var ve bu konuda telefonu kullanan arkadaslardan yardım istiyorum. Ben uzunzamandır ios kullanıcısıyım 3gs-4ve suan4s kullanmaktayım ios bırakıp andoride geçmek istiyorum telefonun her detayını arastırdım diyebilirim fakat bir noktada tıkandım, bu konuda bildirimler hakkında ben ios da bildirimlerden çok memnundum özellikle kullandıgım uygulamalar twitter forsquare instagram facebook ve gmail i sürekli olarak kullanıyorum. Net olarak soruma gelecek olursak bu saydıgım uygulamarın bildirimleri anlık olarak geliyormu cihaza , tuş kilitli haldeyken ios daki gibi ana ekranda bildirimler görünüyormu özellikle foursquare bildirimleri tek tek alt alta görüntüleyebiyormuyuz yoksa 10check in bildirimi var diye görünüp bildirime tıkladığımızda uygulamayamı yönlendiriyor herkes donanıma kameraya çok fazla ilgi göstermis fakat benim ilgi alanlarım bunlar bu konuda yardımcı olup beni aydınlatırsanız çok sevinirim özellikle kendi telefonlarınızla bildirimlerin gelmiş anını ekran görüntüsü alıp paylasırsanız çok sevinirim. Yardımcı olacak arkadaslara şimdiden teşekkürler.

anwhere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevap için tesekkürederim htc hakkında cevap verecek kimse yokmu ?

anwhere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yakın zamanda arkadaşım amerikadan gelecek ve bende gelirken telefonu ona aldıracağım ama sizinvereceğiniz bilgilere göre hareket edicem bende bir yardımcı olursanız benim için çok iyi olacak.

abrec81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu alalı 2 ay oldu gayet stabil oyun mu oynuyorsun bence mükemmel fotoğrafmı çekeceksin oda süper ses mi istiyorsun kulaklık&kendi hoparlör sesi de süper sarja gelince mobil açıkken 1 gün wi-fi açık 2 gün ara sıra (gerek duydukça) mobil ya da wifi açıkken 2,5 günü gördüm screenshotlarım vardı yüklerdim fakat aksilik silindi bence hiç düşünme derim al keyfine bak .

abrec81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildirim panelide toplu halde geliyor 10 check instagram 2 ileti twitterda aynı şekilde bildirimler tabikide anlık olarak geliyor sen ne için almak istediğini söyle ben sana yardımcı olurum

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar, bildiğim kadarı ile bildirimler uygulamaların push registration yapıp yapmadığı ve işletim sisteminin desteklemesi ile ilgilidir. Android push support etmekte. Uygulamaların da çoğu push desteklemekte. Bir sıkıntı yaşayacağını sanmam.

anwhere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim hemen hemen istediğim cevabı aldım demekki markaya göre bildirim pekde fark etmiyor işletim sistemi android olunca 3 aşağı 5 yukarı aynı şekilde oluyor