Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk defa bir cihazın siyahı (Koyu olan rengi) daha zor bulunanı olacak. Siyah One'ın hafif mat görünümü çok cezbedici duruyor. Kendim gümüş rengini alacağım. Siyah kullanmaktan bıktım
Kesinlikle Siyah olanı daha güzel, zaten herkez 4 gözle bekliyor ve 10 kişiden 9'u reklamlarda gördüğü metalik olanı alacak siyah ayrıcılıktır,asalettir.
Kesinlikle siyah olan daha güzel duruyor.
Zaten herkes dört gözle bekliyor ve büyük ihtimalle 10 kişiden 9' u balıklama reklamlarda ilk gördüğü ve kendini alamadığı alüminyum metalik olanı alacak hiç değilse bir farkınız olur.Siyah ayrıcalıktır asalettir.
Beyaz diye bir opsiyon olsa düşünebilirim ama o gümüş.
Şimdiye kadar hep siyah telefon kullandım, her zaman daha stil geldi, bir tek One X'te bunu bozdum düşünmedne beyaz aldım zira inanılmaz kaliteli duruyordu.
Şimdi One'da gelen açık renk gümüş ve o kada cezbedici durmuyor. Siyahı hiç beklemediğim kadar şık ancak nasıl çizik manyağına dönüşür düşünmek bile istemiyorum.
bende one x beyaz var bunu almayı da düşünmüyrm farkeden pek bişe yok biraz kullanayım one x i daha sonra düşünürüz. ama alıcak olsam gümüş renkte olanı alırdım siyah cok itici bu zamana kadar hep koyu renkte telefonlar üretilip kullanıldı acık renklıye dönüş daha cok gibi insanlar artık bıkmış koyu renklerden
Biraz eskide kaldım ben samsung wave kullanıyorum. Bilenler bilir. Kasa alüminyum ve siyah. Biraz da hor kullandım. Benim telefonu görseniz siyahtan vazgeçersiniz. Gerçekten çizilince ya da boyası atınca çok belli oluyo rezil görünüyo. Alırsam siyahını almam.