HTC One 4.4 KitKat Güncellemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan smnfrkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bilmiyorum fark edilmiş midir ama 5 ay gibi bir süredir forumda aktif olamıyorum. Bazı sıkıntılarım vardı kısmen çözüldü, bir kısmı hala devam ediyor.

Tabi ki konuyu bunun için açmadım. :) Konumuzun açılış sebebi 4.4 ve tahminen Sense 6. Bana kalırsa yeni cihaz tanıtılınca, hatta piyasaya sürülünce gelir diye düşünüyordum ancak son duyumlara göre Ocak ayı sonunda telefonlarımızda olabilir. KitKat'la beraber gelecek ART'yi dolayısıyla performans artışını heyecanla bekliyorum. Bakalım HTC KitKat'ı diğer firmalardan önce sunmayı başarabilecek mi?

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Genelden hep biraz geç veriyorlar ama 4.3'ü geç vermedi bence 4.4'ü erken verebilir.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence 4.4 ü yakında alırız ama sense 6 için biraz daha beklememiz lazım gibi gerekiyor

mseyitsahin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.4 gelir muhtemelen daha sonra telefon tanıtılıncada sense 6 yı verirler yada birden çıkıp derlerki ikisini bi anda vericez bir iki ay daha bekleyin :)

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu 4.4 kitkat telefona gibi özelliklere vericek kısaca anlatırmısınız

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
4.4 verirler arkasından one 2 tanıtılınca küçük güncellemeyle yeni arayüzü verirler.

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu sefer ellerini çabuk tutacaklar gibi.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sonunda indirdim ve yükledim yeni güncellemeyi. Temelde göze farklı görünen ilk şey durum çubuğundaki beyaz ikonlar. Bunun dışında hissedilir performans artışı var. Bir de Beats Audio son dönemde sadece en yüksek seste cızırtı yapıyordu bende artık yapmıyor.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Tam ekran kullanan uygulamalarda bildirim çubuğuna erişim de var artık. Ekranın üstünden aşağı doğru çekince beliriyor. TouchWiz'de görüp beğendiğim bir özellik gelmiş.

Bfke_vjIEAAjM-2.jpg