Htc one 3g cekmiyor

aksoku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 2 gun once silver HTC One aldim, telefonun sarji cok iyi, tum gun kullandigim halde gece yatarken hala sarjim kaliyor. Bu konuda bir sikinti yasamadim.

Ancak mobil internet kullanirken simdiye kadar hic 3G goremedim. Surekli H, yani HSDPA uzerinden baglaniyor ki bunun sebebi 3G cekmemesi.

Ankara'nin bir cok merkezi yerinde denedim, Turkcell kullaniyorum. Daha once iphone kullanirken evimde ve kizilay gibi merkezi yerlerde cok rahat 3G cekiyordu fakat HTC One ile simdiye kadar 3G kullanabilmis degilim.

Sorun kesinlikle bulundugum yerde 3G olmamasi degil, dedigim gibi daha once kullaniyordum ama simdi pek mumkun gorunmuyor.

Acaba bu sorun sadece benim cihazimda mi var? Karsilasan kimse var mi?

aksoku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevaplariniz icin tesekkur ederim.

yeterince arastirma yapmadan forumdan destek istemenin ne kadar kolayci bir yaklasim oldugunu anlamis bulunuyorum :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeşim anlamıyormusun. HSDPA 3G anlamına geliyor. Bendede HTC var. Telefonun kendi stock romunda 3g değilde H falan yazıyordu 3gye bağlanınca falan. Cyanogenmod yükledim aynı şekil 3gye bağlanınca 3g yazıyor. Adam orda 3g değilde H yazmış. O 3g oluyor sen merak etme. Forumu kötüleme kendi anlamak istediğin gibi anladığın için

surfking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum sorun yok 3g rahatlıkla çekiyor '' H '' ve '' H+ '' 3g den daha yüksek hız sunan bir teknolijidir

aksoku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar burada forumu kotuleme falan yok, sadece kendim basit bir arastirmayla bulabilecegim bir seymis, onu gorunce bosuna sizlerin zamanini aldigimi dusundum.

problem solved.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende htc one var hep e yazıyor h işareti eskiden çıkıyordu şimdi yok acaba ben bir ayarıyla mı oynadım bi yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bendede var. 3g/h modu kayboluyor. E ye bile düşmüyor. telefonu yenıden başlatınca düzeliyor. servis problem yok diyor