Htc m8 Sarj sorunu

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
M8 kullanicisiyim 2014 te aldigimda harika otesi olan sarj sürem simdi yerlerde. Sarjim bi gunu zaten asla cikarmiyor ve dibi delik kova gibi bitiyor battery doctor falan kullaniyorum ama nafile . Sizce ne yapmaliyim ?

Ahmet_Özdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Batarya da herhangi şişme vb. sorunlar olabilir. Teknik serviste batarya değişimi yapabilirsin.

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Batarya da herhangi şişme vb. sorunlar olabilir. Teknik serviste batarya değişimi yapabilirsin.
Hocam telefon yurtdisi telefonu hakli olabilirsiniz ama telefonun arkasi acilmadigi icin bakamiyorumda simdi, sizce nekadara patlar bu batarya degisimi birde guvenli olsun istiyorum batarya simdi bu sonuc olarak

Ahmet_Özdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Htc türkiye servisine mail atın yada teknik servisi arayınız sadece batarya değişim istediğinizi söyleyin. Onlardan detaylı bilgi alabilirsiniz.
Telefonculara güvenmeyiniz içi açılmamış cihazı tecrübesiz kimseler açmasın.
Htc Desire C telefonum vardı teknik servise göndermiştim anakart değişimi yapmışlardı bir adet vidasını unutmuşlar. Teknik servis böyle yapıyor telefoncu neler neler yapar

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Htc türkiye servisine mail atın yada teknik servisi arayınız sadece batarya değişim istediğinizi söyleyin. Onlardan detaylı bilgi alabilirsiniz.
Telefonculara güvenmeyiniz içi açılmamış cihazı tecrübesiz kimseler açmasın.
Htc Desire C telefonum vardı teknik servise göndermiştim anakart değişimi yapmışlardı bir adet vidasını unutmuşlar. Teknik servis böyle yapıyor telefoncu neler neler yapar
Cihazin hicbiryerine tornavida dahi degmedi birakin icinin acilmasini bende o yuzden korkuyorum [emoji16] yarin suraya bi mail atayim , sizide aksam aksam mesgul ettim kusura bakmayin hocam

Ahmet_Özdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Yardım edebildiysem ne mutlu. Tecrübelerimi burada paylaşmayıp mezara mı götüreceğim ;) iyi akşamlar

cepxz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
kvk teknik servise ver batarya değiştirmek istediğini söyle dostum.
htc ye kvk teknik servis bakıyor