Htc Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim bir sorum olacak. Htc 200e kullanıyorum ekran kilidi olarak şekil çizme kullanıyorum ve çocuk tarafından bloke edildi google play hesabımı ve şifremi soruyor şifremi hatırlamıyorum bu telefonu nasıl açabilirim

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
BL'yi açıp root yapabilirsiniz, hatırladığım kadarıyla BL açıldıktan sonra kapatılmıyor ve BL açık telefonlar garanti dışı oluyor galiba.

Sadece root yapıldıysa tatlı dil ile bootloader açılmış bir telefon garanti kapsamına aldırılabilir.
Bootloader açılırken verilern uyarıyı da İngiltere'de yedikleri mahkeme kararlarından sonra "garanti dışı kalmasına sebep olabilir" diye düzelttiler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben telefon alacağımda desire820 il e8 arasında kaldım bütçe 1500 en fazla

FeLonieS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar M8 hakkındaki görüşlerinizi söyler misiniz ona göre alacağım da, artı ve eksi yönleri nelerdir?

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Metal olsun havalı olsun istiyorsan = HTC One M8
Ön kamerası muhteşem, şık, su geçirmez ve havalı olsun istiyorsan = HTC Desire Eye
Ucuz olsun istiyorsan = HTC One E8

OsmanD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 hafta önce htc one m7 aldım 1 gün sonra ekranı ayrıldı garantiye yolladım 1 haftadır oyalıyolar.

FeLonieS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Su dayanıklığı önemli değil pek benim için. Desire Eye düşünmüyorum o yüzden. M8 alabilecek bütçem varken plastik almak istemiyorum. 2300 gibi bir bütçem varken M8 almam doğru olur mu sizce.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Htc desire 816 mı yoksa htc desire 820 mi bir türlü karar veremedim arkadaşlar yardımcı olur musunuz

mstfarich

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Su dayanıklığı önemli değil pek benim için. Desire Eye düşünmüyorum o yüzden. M8 alabilecek bütçem varken plastik almak istemiyorum. 2300 gibi bir bütçem varken M8 almam doğru olur mu sizce.

Madem 2300 Tl bütçen var One M9 u bekle

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Htc desire 816 mı yoksa htc desire 820 mi bir türlü karar veremedim arkadaşlar yardımcı olur musunuz
820 bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce HTC Eye aldım ve çok memnunum ancak telefonun galeri ve müzik çalarında 2 sorunum var. Galeriye facebook messenger ifadeleri otomatik olarak sürekli ekleniyor. Ne yaptıysam tekrar eklenmesine engel olamadım. Ayrıca müzik çalarda bluetooht üzerinden attığım 15 şarkının albüm kapağına galerinden bir resim eklendi ne yaptıysam onuda silemedim. Ne yapmamı önerirsiniz?

tenes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bişey sorcam bu htc nekadar sağlam lg g3 ve htc one e8 arasında kaldım sizce hangisi ve htc one e8 de telefonun camı yanlara kadar geliyor acaba nekadar sağlam olabilir.

Dirk41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler Htc one mini 2 hakkındaki görüşleriniz neler ?

asimarici

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Selam millet! HTC Desire 816'ım var. Ama dahili hafızası 8 gb. bunun 4 gb'ı işletim sistemine gidiyor geriye fazla bi şey kalmıyor. demem o ki : dahili hafızayı arttırabilme imkanım var mı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam note 2 var bende değiştirdiğime değer mi sizce?
D820 alacaksan tabi ki :)