HTC Explorer Ram ve Oyunlar

l4N1M3l

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lütfen bana bi yardım telefon alcam HTC Explorer olmasını istiyorum ve bu ilk telefonum olucak benim merakım da şu OYUNLAR
Bu Telefonu kullanan kullanmayan yorum atarsa sevinirim ama kafasına göre atmasın bildigini yazsın yeter şimdiden saolun ve soruma geleyim
Benim sorum şu ben bu htc explorer ile oyun oynamak istiyorum oyun GTA Vice City baktım internette millet telefon ile oynuyo sadece ağır çekim gibi gözüküyo donması yok ama bu ağır çekim gözüme takılmadı değil bu yüzden telefonuma ram yüklemek istiyorum ilerde para biriktirdigimde fakat nasıl yükliyeceğim beni aydınlatırsanız sevinirim
ve diğer sorum da şu telefona format atsam hızlanırmı
hangi oyunları kaldırır ?
Şimdiden teşekkürler.

l4N1M3l

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevap yokmu gerçekten de bilgisayar donanımı ile ilgili bi konu açsak yüzlerce yorum geliyor lütfen bir yardım :)

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sistemin çalışışını format ile iyileştiremezsin,sen format atınca ram'da yükselme vs... olmuyor,eğer cihazın herkez gibi düzgün özelliklerle geldiyse sende diğer explorer sahipleri gibi oynayabilirsin,ve ram yükseltme gibi bi işlem olduğunu duymadım,telefonu kullananlar pek pişman'da değiller az çok yorumlardan saptayabiliyoruz.

l4N1M3l

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani iyidir telefon beni taşır formatsız öylemi demek istiyorsunuz :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.a Kardeş. Telefona Costum Rom Atarak İstediğin Oyunu Oynatabilirsin.
Tavsiye Rom : qwerty16 v5.

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
o telefon ile vice city oynayamazsın söylemiş olayım.