HTC Evo 3D vs Motorola Atrix vs LG Optimus 3D

Ahayri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu hafta sonu yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Uzun süredir araştırıyorum aslında telefonları.. Ancak bu 3 telefon arasında kaldım. Açıkçası 1000TL'yi aşmayacak bir telefon almak istiyorum. Özellikle oyun başta olmak üzere, video, arayüz, tarayıcı performansı, sarj süresi en iyisi olacak bu fiyata, 3D olması önemli değil. Dediğim gibi bu 3 telefon arasında kaldım, belirlediğim sınıflara göre en iyisi hangi telefon arkadaşlar ?

LG Optimus 3D: (512MB dual-channel DDR2 RAM, ARM Cortex-A9 Dual-core 1GHz işlemci , PowerVR SGX540GPU, TI OMAP4430 Chipset, 1500mAH pil gücü)
HTC Evo 3D: (1GB RAM, Qualcomm S
napdragon dual-core 1.2GHZ işlemci, Adreno 220GPU, Qualcomm MSM8660 Chipset, 1730mAH pil gücü)
Motorola Atrix: (1GB RAM, Nvidia Tegra 2 AP20H (
Arm Cortex A9) Dual Core 1GHz işlemci, Geforce ULP GPU, Tegra 2 Chipset, 1930mAH pil gücü)

Hangisi performans açısından en iyisi ?

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
bende alacam bütcem 900 lira gibi, ben biraz araştırdım biraz, HTC Desire HD ye bi bak derim fena telefon değilmiş 900 lira teknosada. ben onu düşünüyorum ama genede karar vermiş değilim. Alırsamda HTC modellerinden birini düşünüyorum.

Ahayri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende alacam bütcem 900 lira gibi, ben biraz araştırdım biraz, HTC Desire HD ye bi bak derim fena telefon değilmiş 900 lira teknosada. ben onu düşünüyorum ama genede karar vermiş değilim. Alırsamda HTC modellerinden birini düşünüyorum.
Evet HTC 'nin arayüzleri çok güzel gerçekten her ne kadar performansı etkilediği söylensede. HTC Desire HD güzel telefon ancak tek çekirdek ve performansı benim üstte belirttiğim telefonların yanına yaklaşamaz sanırsam.. O yüzden sanada önerim HTC Desire HD alacağına Motorola Atrix al daha iyi. Yada 1000TL 'ye HTC Evo 3D 'de alınabilir..

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
bence motorola atrix alırsan daha iyi edersin

Ahayri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öneriyorsunuz fakat nedenlerini söylemiyorsunuz.. Aquess adlı arkadaşım, HTC Evo 3D sahibisin sanırım, boyutu nasıl boyut benim için çok önemli.

poisonboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Motorola atrix ve optimus 3d kullandım.Ne yazık ki htc evo 3d kullanmadım.Atrix'ten hiç memnun kalmamıştım çünkü ekran kalitesi çok kötü gelmişti bana görüntüsü hiç iyi değildi.Optimus 3d'yi çok severek kullandım çok hoşuma gitmişti hızı ekran kalitesi 3d oyunlar vs ama ne yazık ki onunda yazılım desteği hiç yoktu neredeyse o yüzden sattım onu da.Eğer devamlı rom değiştirme meraklısı değilseniz benim gibi size optimus 3d'yi tavsiye edebilirim.

Ahayri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Motorola atrix ve optimus 3d kullandım.Ne yazık ki htc evo 3d kullanmadım.Atrix'ten hiç memnun kalmamıştım çünkü ekran kalitesi çok kötü gelmişti bana görüntüsü hiç iyi değildi.Optimus 3d'yi çok severek kullandım çok hoşuma gitmişti hızı ekran kalitesi 3d oyunlar vs ama ne yazık ki onunda yazılım desteği hiç yoktu neredeyse o yüzden sattım onu da.Eğer devamlı rom değiştirme meraklısı değilseniz benim gibi size optimus 3d'yi tavsiye edebilirim.
Optimus 3D 'nin performansı çok kötü deniliyor HTC Evo 3D 'ye göre. Ekran kalitesi rahatsızlık vermediği sürece benim için önemli değil şayet çok çok kötü ise o zaman düşündürücü gerçekten..

Neyse arkadaşlar teşekkür ederim HTC Evo 3D veya Atrix alacam bakalım hayırlısı..

poisonboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben galaxy s2'mi satarak motorola atrix satın almıştım o yüzden belki birazda kötü gelmiş olabilir.Dediğim gibi htc evo 3d kullanmadığım için bir kıyaslama yapamayacağım.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Arkadaşlar öneriyorsunuz fakat nedenlerini söylemiyorsunuz.. Aquess adlı arkadaşım, HTC Evo 3D sahibisin sanırım, boyutu nasıl boyut benim için çok önemli.

Bende Evo yok ama boyutunu fazla önemseme.Kullandıkça sana o bile küçük gelebilir.Bana göre ne kadar büyük o kadar iyi. :D

Ahayri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Evo yok ama boyutunu fazla önemseme.Kullandıkça sana o bile küçük gelebilir.Bana göre ne kadar büyük o kadar iyi. :D
Fazla gösterişi sevmediğim için istemiyorum aslında. Büyük olunca hem çok kaba duruyor hemde çok gösterişli :/

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Lg ordaki telefonlardan performanslı diye biliyorum. Kendi gördüğüm ise lgnin evodan iyi ve güçlü olduğu.

Ahayri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg ordaki telefonlardan performanslı diye biliyorum. Kendi gördüğüm ise lgnin evodan iyi ve güçlü olduğu.
Bende öyle biliyordum ama başka forumlardan da buna benzer bir konu açtım orada Evo 3D 'nin daha güçlü olduğu söyleniyor.. Arada kaldım açıkçası :/

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Siz youtube karşılaştırmalarına bakın, şimdi aklıma geldi de aralarında en güçlüsü optimus 3d.