HTC EVO 3D Otomatik Hoparlör Sorunu

Kemal Özleyen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Bu sabah bir ayar değişikliği sonucunda tüm aramalarda hopörler aktif oluyor. kendim ahizeye almak zorunda kalıyorum. bu ayar neresinden nasıl düzeliyor bilen, yardımcı olabilecek varmı?

a_kara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar'dan Ses bölümüne girildiğinde hoparlör ayarı var ama sonuç yineden değişmiyor.Hoparlör sorunu bende de var,hata mıdır yoksa başka bir ayarı varmıdır bende bilmiyorum bilen varsa bende yardım istiyorum

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ayarlardan çözülebilir belki sorun ama tam olarak emin değilim. htc'den teknik destek almayı deneyin diyeceğim ama pek sağlam sayılmazlar bu konuda. siz yine de şansınızı deneyin arayıp yardım isteyin belki çözüm üretebilirler. olmazsa direk cihazı aldığınız yere danışın.

a_kara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu hoparlör sorunu için HTC teknik servis ile görüştüm,sonuç yazılım proplemi.Ben bi güncelleme yaptım düzeldi ama aradan 2 saat sonra tekrar sorun başladı.Telefonu açıp kapattım tekrar düzeldi

gındo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu hoparlör sorunu için HTC teknik servis ile görüştüm,sonuç yazılım proplemi.Ben bi güncelleme yaptım düzeldi ama aradan 2 saat sonra tekrar sorun başladı.Telefonu açıp kapattım tekrar düzeldi

sorununuzun sebebi, çok yüksek ihtimalle cihazın kendi programı olan locations ya da başka bir navigasyon programını açık bırakmanız olabilir kapatıp denerseniz düzelecektir. aynı sorundan dolayı ben de bikaç görüşmede aynı problem sandıgım durumu yaşadım, oysa ki navigasyon programının ekstra özelliginden kaynaklanıyor.

tachy58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu ahize problemini ilk başta bende yaşamıştım fakat sonradan anladım ki...bu problem değil çözümmüş...biri sizi aradığında sense ara yüzündeki halkayı cevapla butonuna götürüp konuşmaya başlayınca telefon otomatik hoparlöre alıyor...fakat cevapla butonunu sense halkasının içine sürükleyip konuşmaya başlayınca telefon ahizede kalıyor...yani kısacası bir kusur değil..ince düşünülmüş bir çözümdür :DDD

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar aynı sorun bende de tüm ayarları kapattım ama sorun devam ediyo.locationsı da kapattım,hoparlor de etkin değil , halkanın içinde de sürüklemiorum ama her aramada hoparlor etkinleşio ne yapabilirim. bana yardımcı olabilirmisiniz. lütfenn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki arkadasım ben bunu nasıl kapatıcam yardımcı olurmusun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu problem cihazın şarj cihazının takıldığı yerde sd kart ile olan bağlantsının hasar görmesi ile ilgili zannımca çünkü teli şarja taknıca hoparlör kapanıyor. ben telin sd kart sim kart ve pilini çıkarttım. sonra 220 V'a takarak tekrar çıkartıığım parçaları takıp tekrar çalıştırdım sorun çözüldü. daha önce sd karttı çıkarıp takınca sd kart okuma uyarısı yapıyordu. bu sefer yapmadı. ve saorun şimdilik çözüldü gibi. bir yerde daha okumuştum. 220 dışında şarj edilince ara kablo ile bilg. dan bu sorunu veriyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy s advance kullanıyordum bendede o sorun vardı telefonumda otomatik görüşme kaydedici vardı o programı kaldırınca sorun düzeldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de vardı. navigasyon programını sessize ayarlayınca çözüldü.

Ardahrsnl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hayret bende hiç olmadı arkadasların dedıgı gıbı ayarlara bak olmasa recovery at duzelır :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben çözdüm arkadaşlar . gelen arama ses kaydedici program indirmiştim bu programın ayarlar bölümünden hopörlör sesini otomatik hoporlör kapalı yaptım sorun çözüldü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynısını bende yaşaıyorumm sureklı ama bı turlu bı caresını bulamadımm bulan varsa bı yardımcı olsunn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu sorunu bende yaşıyordum, olabildiğince basit anlatacam, telefonunuzla yanınızdaki başka bir telefonu arayın sonrada aramayı cevaplayın bu işlemi yaparken telefonunuzun aramayı bitir yazan kısmının sağında harita işareti çıkıyorsa ona basın, locations açılacak, gps uydusunu açın, satın al vs gibi seçenekler çıkabilir siz iptal deyip programdan çıkın, sorununuz çözülecektir.