HTC Desire Z root sorularım var

mrtcntn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar, telefonumla ilgili sorularla tekrar rahatsız ediyorum :)

Benim HTC Desire Z'ye root yapmamı öneriyorlar, telefon üzerinde daha fazla hakimiyet olucağını ve dahaverimli kullanabileceğimi söylüyorlar. Bunlar doğru mudur? Eğer doğruysa yapmak istiyorum.

Bunu tam olarak nasıl yapacağımı anlatan Türkçe kaynak var mıdır? Mümkünse genel kaynak değil de Desire Z/G2 telefonlarına mahsus bir kaynak arıyorum.

bu konuda detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
My android have too many system software which cannot be deleted ~ i do not know how to reset it .

Your android must be rooted to delete them.

---------- Post added at 11:40 ---------- Previous post was at 11:38 ----------

Merhaba arkadaşlar, telefonumla ilgili sorularla tekrar rahatsız ediyorum :)

Benim HTC Desire Z'ye root yapmamı öneriyorlar, telefon üzerinde daha fazla hakimiyet olucağını ve dahaverimli kullanabileceğimi söylüyorlar. Bunlar doğru mudur? Eğer doğruysa yapmak istiyorum.

Bunu tam olarak nasıl yapacağımı anlatan Türkçe kaynak var mıdır? Mümkünse genel kaynak değil de Desire Z/G2 telefonlarına mahsus bir kaynak arıyorum.

bu konuda detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

Samsung Galaxy S II kullanıyorum. Root ettim telefonu telefon performansında bir gelişme olmaz normal kullanımda. Fakat telefon üzerindeki hakimiyet artar. Zaten root kavramının olayı da budur zaten. Örnek veriyorum telefonunu amerikada bir telefon olarak gösterip Türkiye'deki android markette bulunmayan uygulamaları indirebilirsin gibi.