HTC Desire X Video İnceleme

tolgacem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
HTC Desire X Video İnceleme

HTC'nin orta segmente konumlandırdığı yeni 4 inç boyutundaki akıllı telefonu Desire X'i test merkezimizde ağırlıyoruz. Desire X bakalım bizlere neler sunuyor?

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İnceleme için teşekkürler. Ancak ufak bir bilgi eksikliği mevcut. Bu ürünün SAR değeri. Nedendir bilinmez ama HTC bu ürünün SAR değeri hakkında pek bir bilgi vermiyor. İyi bir araştırmadan sonra bu ürünün SAR değerini 1,590 W/kg gibi yüksek bir değer olarak buldum. HTC Hindistan resmi sitesinde minicik yazılarla yazılmış. Diğer resmi sayfalarda yok. İnternette ararsanız zaten bulmanız çok zor. Geçen hafta Turkcell'in kampanyasıyla alacaktım, 528 TL'ye geliyor. SAR değerini bulunca, almaktan vazgeçtim. :(

tolgacem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
İnceleme için teşekkürler. Ancak ufak bir bilgi eksikliği mevcut. Bu ürünün SAR değeri. Nedendir bilinmez ama HTC bu ürünün SAR değeri hakkında pek bir bilgi vermiyor. İyi bir araştırmadan sonra bu ürünün SAR değerini 1,590 W/kg gibi yüksek bir değer olarak buldum. HTC Hindistan resmi sitesinde minicik yazılarla yazılmış. Diğer resmi sayfalarda yok. İnternette ararsanız zaten bulmanız çok zor. Geçen hafta Turkcell'in kampanyasıyla alacaktım, 528 TL'ye geliyor. SAR değerini bulunca, almaktan vazgeçtim. :(

Hocam SAR değerleri bölgeye göre değişim gösterebiliyor. Nasıl mı? Çünkü firmalar bazı pazarlara yüksek SAR değerlerine sahip cihazları yollayabiliyorlar.
Mesela zamanında Nokia N78'in en yüksek SAR'lı versiyonu Türkiye'nin de arasında bulunduğu Asya ülkelerinde satılmıştı. Avrupa'dakiler daha az SAR oranına sahipti.

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hocam SAR değerleri bölgeye göre değişim gösterebiliyor. Nasıl mı? Çünkü firmalar bazı pazarlara yüksek SAR değerlerine sahip cihazları yollayabiliyorlar.
Mesela zamanında Nokia N78'in en yüksek SAR'lı versiyonu Türkiye'nin de arasında bulunduğu Asya ülkelerinde satılmıştı. Avrupa'dakiler daha az SAR oranına sahipti.

HTC Desire X için verdiğim SAR değeri Türkiye için aynı değer değil mi? Eğer öyle ise, ülkemizde satılan HTC Desire X'in SAR değeri nedir? Birkaç yabancı test incelemesini de izlemiştim. Aynı şekilde olumsuz yönleri olarak "yüksek SAR değeri" diye yazmış ama değeri yazmamış.

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ScienceNET , telefonun kutusundaki SAR değeri 1.11W/Kg@10g (head) , 0.631W/Kg@10g (body) şeklinde yazıyor. Türkiye telefonu, KVK'dan aldım..

Hmmm... Biraz daha düşük görünüyor. Ancak, HTC - Hindistan sayfasında "Head:1.590 W/Kg@1g" "Body:0.884 W/Kg@1g" yazıyor. Hindistan sayfasında 1 gr'da yazıyor, Ancak Türkiye'deki ürünlerde 10 gr'da yazıyor. Nasıl bir farklılık var acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Htc desire x türkcellde 3g siz olarak satılıyor normali 950lira civarıydı

tekinsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
desire x fiyatına göre güzel bir çıkış aldı . özellikle tukcell ve vodafone nin de piyasa pazarlaması yaptığı için epey bir kullanıcısı olacaktır.
htc desire x aksesuar için şuradan bakabilirsiniz.