HTC Desire HD'yi Blackberry Torch 9800 ile takas etmeli miyim?

LeoMessi1037

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese forumlar.Bu foruma danışmadan iş yapmak istemedim.Elimde 14 ay daha garantisi olan,full orjinal kutulu tertemiz bir HTC Desire HD var.İlgilenenler bilir,Android 4.0 güncellemesini bu telefonlara vermiyor.Ben de telefona pek ısınamadım ayrıca okulda vs.kullanacağım için büyük bir telefon,sıkıntı yaşatır.Özellikle mesajlaşan ve internette gezinen birisiyim.Internette gezinmek için HTC mükemmel ötesi bir telefon fakat mesaj olayında da ayrı bir sıkıntı yaşatıyor dokunmatik ekranda yazması işkence.

Asıl soruma gelecek olursak ; Elimde böyle bir cihaz var ben Blackberry Torch 9800 ile takas etmek istiyorum.Bulduğum cihaz ise 5-6 ay garantili,full kutulu,kasasında hafif atmalar var(bu modellerin hepsinde olurmuş araştırdım ayrıca benim telefonda da olmaya başladı) adam kafa kafaya ederiz dedi.Sizce etmeli miyim?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
biri 14 ay garantili, biri 5-6 ay...
ikisinin isletim sistemleri farkli neden android 4.0'in gelmemesine takildin anlamadim...

bence takas etme... elindekini sat, uzerine ekleyeceksen ekle sifir telefon al...

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bende Desire HD kullanıyorum,bana gayet güzel geliyor,4.0 güncellemesinin gelmesi beni de çok üzdü fakat bence BlackBerry ile kıyaslanamaz bile.
BlackBerry'de de internet'te HTC'deki gibi gezinemezsin.

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Android 4 ü okadar da büyütmeye gerek yok. Mesela Yüz tanıma özelliği havalı bir özellik ama hiç de kulanışlı değil.
Şu anda google playdeki uygulamaların çoğunluğu android 2.1 veya üzerini istiyor. Yani uygulama açısından da bir sıkıntı şimdilik yok.*
Özetle bence değişme.*

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
blackberynin isletim sistemiyle ugrasmak istemezdim ben olsam.*
islemcisi nedir bilmiyorum ama cok yuksek bi ihtimalle daha dusuk bi hizdadir. *
ben olsam aklimin ucundan bile gecirmezdim. gerci okulda niye sorun yaratiyo ki *?*
cok fazla teknolojik ve buyuk oldugu icin milletin fazla mi dikkatini cekiyo :P*
aslinda bence kucuk de olsa dikkat ceker.*
ben bugune kadar hangi cihazi kullansam millet okuzun tirene baktigi gibi bakiyo . birak resim cekmeyi iki satir yazi yazicam mesaj mi yaziyosun ne yaziyosun gibi sorular :P*
iki sayfa tikliyoruz durum gene ayni. telefon cok kucuk ekranli kullanmasi okadar zor ki suratina yastiyosa ilgilenmiyolar genelde zatne nekadar sinir bisey oldugunu gorunce tabi :D*
kucuk ekranli cihazlarda vebde dolasmak veya yazi yazmak da cok zor. misal bi yazi okuyosun ikidebir kaydirman gerekiyo :P oysa masaustunde dev gibi acip hizli bi sekilde sayfalari okumak yazmak mumkun :P*

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Blackberry Torch 9800 'de internet yavaş kalır ve ekranı çözünürlülüğü HTC kadar iyi değidir. video izlyorsan hoşlanmazsın.

maxyy34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
blackberry alma öyle bir hataya düşme lütfen.Senin telefonun zaten iyi android 4.0 pek önemli değil bence

xxTitanyPro25xx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım desire hd için ics romu yokmu onu yüklesene boşver güncellemeye custom ics çak gitsin işte ayrıca desire hd 1ghz cpu dilmi çok rahat kaldırır ics yi

ayrıca hiçbizaman blackberry os kullanmayın demedi demeyin

LeoMessi1037

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tek tek teşekkür ediyorum.Desire HD devam o zaman :)