LeoMessi1037
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Herkese forumlar.Bu foruma danışmadan iş yapmak istemedim.Elimde 14 ay daha garantisi olan,full orjinal kutulu tertemiz bir HTC Desire HD var.İlgilenenler bilir,Android 4.0 güncellemesini bu telefonlara vermiyor.Ben de telefona pek ısınamadım ayrıca okulda vs.kullanacağım için büyük bir telefon,sıkıntı yaşatır.Özellikle mesajlaşan ve internette gezinen birisiyim.Internette gezinmek için HTC mükemmel ötesi bir telefon fakat mesaj olayında da ayrı bir sıkıntı yaşatıyor dokunmatik ekranda yazması işkence.
Asıl soruma gelecek olursak ; Elimde böyle bir cihaz var ben Blackberry Torch 9800 ile takas etmek istiyorum.Bulduğum cihaz ise 5-6 ay garantili,full kutulu,kasasında hafif atmalar var(bu modellerin hepsinde olurmuş araştırdım ayrıca benim telefonda da olmaya başladı) adam kafa kafaya ederiz dedi.Sizce etmeli miyim?
Asıl soruma gelecek olursak ; Elimde böyle bir cihaz var ben Blackberry Torch 9800 ile takas etmek istiyorum.Bulduğum cihaz ise 5-6 ay garantili,full kutulu,kasasında hafif atmalar var(bu modellerin hepsinde olurmuş araştırdım ayrıca benim telefonda da olmaya başladı) adam kafa kafaya ederiz dedi.Sizce etmeli miyim?