HTC Desire Eye hala alınabilir bir telefon mudur ?

Barış Onur Can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
S6 on kamerasi o fiyat bandinda en iyi suan da da yeni cikanlarla yarışır seviyede fakat tabiki fark var

Hocam bugun gidip bakacağım bir sey daha soracagim suan bi arkadasim da telefon ariyor butcesi en fazla 1400 -1500 g4 haric bi öneriniz var mi ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Hocam bugun gidip bakacağım bir sey daha soracagim suan bi arkadasim da telefon ariyor butcesi en fazla 1400 -1500 g4 haric bi öneriniz var mi ?
Gm 5 plus cikmasini beklesin 1000 tl den cikacak guzel bir telefon.
1400 1500 tllik samsung modelleri alinmaz. Orta segmentte samsung alinmaz.
En iyi onerim gm 5 plus hem 2 sene guncelleme garantisi hem 1000 tl hemde 500 tl si cebine kalir

Barış Onur Can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Gm 5 plus cikmasini beklesin 1000 tl den cikacak guzel bir telefon.
1400 1500 tllik samsung modelleri alinmaz. Orta segmentte samsung alinmaz.
En iyi onerim gm 5 plus hem 2 sene guncelleme garantisi hem 1000 tl hemde 500 tl si cebine kalir

Çok tesekkur ederim kardesim gm 5 plusu biraz arastirdim kamerasi olsun gayet sık duruyor fiyatina göre de guzel telefon

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Neden herkes G4'e anti olmuş onu anlamadım.

Demek LG de Samsung gibi saçma sapan A gibi serileri sunup 1400 TL'den sunmalı. A5/A7 2016 tutmaz dedim demez olaydım herkesin elinde var.

Desire Eye'a gelirsek. 6.0 final olur. Daha da bir şey beklemek hata zaten hTC'den. Desire Eye zamanına göre güzel ancak şimdi kesinlikle tercih edilmemesi gereken bir cihaz.

Bence G4 alınmayacaksa o fiyata tek bir urun kalıyor z5C. Ki siz küçük istemiyorum demişsiniz. O zaman Z3+'a yönelmenizi öneririm.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Hocam düşünceleriniz okudum hak verdim, şayet şunu da ekleyim benim için önemli olan ön kamerasıdır oyun falan oynamam sevmiyorum telefonda oynamayı.
G4 evet güzel telefon özellik olarakta tercih edilecek telefon ki şuan arkadaşım kullanıyor memnun sorun yok ama hoşuma gitmiyor, eğer kamera bakımından 1700 civarına daha iyi telefon varsa yardımcı olabilirsin :) Para konusunda sıkıntım yok fakat ben hiçbir telefona 2 milyarın üstünde para vermem bide eklemekte fayda var 5,5 inc den daha büyük telefon kullanmıyorum şuan kullandığım telefon da 5 inc

Acikcasi 1700 tl bandinda agirlikli beklentin kamera ise bu fiyat bandinda onerebilcegim urunler zaten cok yok. Lg g4 dedik begenmedigini belitmissin. Simdi sana samsung note 4 oneririm ama ekran boyutu 5.5"den fazla diyebilirsin. Geriye samsung s6 kaliyor :) butcen 1700 tlmis ama sıkıntı olmadigini belirtmissin. Samsung s6 teknoloji magazalarinda sık sık 1800 tl'ye dusuyor haftasonu indirimleri vs. Onu al. Hem ekrani 5.1" tam sana gore. Hem dobanimi lg g4 ve note 4 den daha iyi hem kamera olarak lg g4'e esit, note 4 un ustunde. Kasa malzene kalitesi de premium. Tek eksisi bataryasi. Onu da kucuk bir power bank alcan mis gibi takilcan. Kamera konusunda seni fazlasiyla memnun eder cunku s6, s6 edge, note 5, s6 edge plus, lg g4, lg v10, lg g5, s7, s7 edge bunlar kamera konusunda piyasada en iyiler. Samsung s6 tam sana gore. Hatta sahibinden'e veya internete bak oralarda 1650-1800 tl arasi bulursun.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Ön kamerası daha iyi ve 1700 civarı önerebileceğin başka bir telefon var mı hocam ve Sivasta yaşadığım için gün ışığını fazla göremediğim için senenin 9 ayı hep parçalı bulutlu bir havamız var :d
illa 0 alacaksan ön kamerası güzel g4 al %90 daha iyidir g4 ün ön ve arka kamerası,ya da almazsan g4 ü s6 ya bak derim....