HTC Desire 820 için Android 5.0 Çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

Brck001

SDN Okuru
Güncelledik ancak sense çalışmadı telefon ekran yok

C

caryzma

SDN Okuru
Evet, Dün gece yükledim. Arayüzü gayet hoş. Ama bir sıkıntı var.
4.4.4 kitkat sürümünde tam gün giden şarjım, güncellemeden sonra 8 saat sonunda 0 oldu =)

Müşteri hizmetleri ile görüştüm, fabrika ayarlarına dönüp tekrar deneyin dedi.
Yedeklerimi alarak, fabrika ayarlarına döndüm. Bakalım bugün nasıl bir performans sergileyecek

G

geniusmc

SDN Okuru
Desire 820 kullanıyor abim ve az önce güncelleme yaptık Telefon kafayı yedi. İnanılmaz şekilde donma ve hiç olmadığı kadar ısınma oldu. Şöyle ki ekrana ve telefonun arkasına dokunamıyoruz nerdeyse. Telefonun şarjı 10 dk da 30 dan 12 ye falan indi. Bi güncelleme bi telefona bu kadar zarar veriyorsa yazıklar olsun Konu hakkında aynı sorunu yaşayan varsa ya da çözüm bulan varsa lütfen yazsın

Z

zonuldaklı

SDN Okuru
arkadaşlar ben de geçen gün yükledim ilk gün baya kurcaladım sabah sarj dan çıkardım günü zor bitirdi. oda int ve ışığı tamamen kapatmama rağmen anca yetti iş bitimine.
ısınma şuanda yok ama skype ve facebook messenger'dan görüntülü konuşma yapmadım, önceden görüntülü konuşmada sıcaklık hissidilir derecede artıyordu, bende üzerindeki şeffaf silikon kabı çıkarıyordum oda bi nebze belki fayda eder diye.
5.0.2 yükledim telefonda bir anormallik olmadı menüler aynı, ama kamera modunda çekim yaparken arka planda değişiklik yapılamıyor bu malesef çok kötü olmuş. fotoğraf çekiminde arka plan siyah beyaz yada farklı bir çekim yapılamıyor. bu kötü olmuş :(((
ekran kilit modunda mesajların görüntülenmesi çok iyi olmuş. whahsapp'tan yazılanlar ekran kilitli olduğu halde okunabiliyor. tabiki bunu karşı taraf farketmiyor (((:
telefonda en çok merak ettiğim aslında 8 çekirdeğin hepsini kullanabiliyor mu ?
4.4.4 de yarısını kullanıyordu. bunu nasıl kontrol edebiliriz bu konuda 820 kullanıcıların yada diğer arkadaşlar bilgi verebilir misiniz.
ayrıca eklenen yada çıkarılan özellikleri burada paylaşabilirler mi ?

S

SDN Okuruuu

SDN Okuru
Ben guncellemeyi yapamadim otomatik geliyormu ? Nasil yapicagimla ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

S

SDN Okuru 06

SDN Okuru
4.4.4 sürümünde arka planda çalışan tüm uygulamaları kapatabilmek mümkün dü yeni güncelleme ile bu özellik kaybolmuş

M

misafir61

SDN Okuru
Arkadaşlar htc de pop up gelen çağrı cevaplama özelliği yok mu ?

G

genc_prens_0666

SDN Okuru
8cekirdek çalıştırma şöyle yapılır (ayarlar/hakkında/yazılım bilgisi/daha /bu ilde 3kez ardarda tıklayınız gelişme kodunu aç sonra starlara geri don en altta geliştirici secenegi gelir ama hata yapmayın performansinizi ve pilinizi yer sadece söyleyim ben 4cekirdek iyi derinde gnede 8nide açmak için gelistirici ayarlarina girip uyarıyı okuyup tamam deyin sonra on yapıp yüksek performans kodunu açın tamam 8cekirdegin 8ise açık ama ısınma ve pil hızlı yeme olur benden demesi glu-z yi yükleyip yapın en sol da kaç güz hizlan çalıştığı yazar işlemcinin 4u açık gerisi kapalıdır bu işlemle hepsini açarsınız (telden sorun olursa fabrika ayarlarina boynun düzelir /YANMA BOZULMA VB. NEDENLERDEN BENİ SORUMLU TUTAMAZSİNİZ!/

M

Misafir80

SDN Okuru
Benim telefonuma güncelleme hâlâ gelmedi yapmam gereken bişey var mı?

S

sultan_ahmet555

SDN Okuru
Telefonu alalı 2 hafta oldu ama hala güncelleme gelmedi yardım ?

Utku6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bende güncellemeden önce yorumlara bakayım dedimde telefon şimdi ne durumda

S

SDN bilir kisi

SDN Okuru
Geniuscum sorun telefonda deyil android4.4.4 deki 32 bit den 5.0 daki 64. Bit ondan ilk başta ısınır birde wi-fi acik kalacak şekilde sarja tak dolsun sonra 30 dkk kadar sarjdan cikarmada dokunmadan o kendini toparlar . Sonra ac kapa açılıp ekranı kitletince sarjdan çek tamam bu kadar.

S

SDN bilir kisi

SDN Okuru
Telefonu alcak1san wi-fi ve sabır gerekli gunvellemede 1saat acikkalmaliki kendine gelsin ve guncellemeyi 100 şarj ken yap öneri