HTC Desire 601 Satın Alınır mı?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
HTC Desire 601 Satın Alınır mı?

[video=youtube;INnIZ_ssIiM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=INnIZ_ssIiM[/video]

SDN Forum'da editörlerimize en çok iletilen mesajlardan birine bu videoda cevap veriyoruz. HTC Desire 601, ortalamanın üzerindeki fiyatını hak eden bir telefon mu?

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Alınmaz pahalı ve geride kalmış bir cihaz , 1400 TL G2 bulabilirsin alırsın daha mantıklı

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Fiyat konusunu duyunca ben de şaşırdım aslında. HTC One da pahalıydı ama hak ediyordu, bu ürün hakkında HTC One gibi emin konuşamıyorum. Rakipleri de gerçekten agresif fiyatla piyasadalar.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Fiyata göre yetersiz en azından kameranın çözünürlüğü ya da ekranın çözünürlüğü artırsaydı belki diyebilirdim.
One Mini bence bu cihazdan daha çok alınası duruyor veya Xperia SP

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Fiyatı 1000 liradan fazla olmamalıydı, LG g2'de beklediği gibi satış rakamları elde edemediklerini söylüyorlardı, htc'nin satışlarında da hayal kırıklığına uğrarlar diye tahmin ediyorum.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Bi nexus 5 parasına snapdragon 400 lü nfc siz ve 245 ppi lık bir telefon. Tek artısı beats bence. Oda halledilir zaten kulaklıkla.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Nexus 5 ya da G2 dururken bu alınmaz zaten htc iyice saçmaladı saçma sapan özellikli gereksiz pahalı cihazlar yapıyor bat artık da kurtulalım htc çünkü iyice gereksizleşmeye başladın

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Nexus 5 ya da G2 dururken bu alınmaz zaten htc iyice saçmaladı saçma sapan özellikli gereksiz pahalı cihazlar yapıyor bat artık da kurtulalım htc çünkü iyice gereksizleşmeye başladın

Çok doğru.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Telefon güzel ama fiyat konusu problemli. O kadar para etmez. Karşısında Nexus 5 ve G2 varken.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
O fiyat aralığında LG G2 ve Nexus 5 var demek bile o cihazlara hakaretle eşdeğerdir. Fiyat olarak var zaten sadece karşılarında yoksa tabiri caizse bu Desire 601'i 600 kere çarpar böler çıkarırlar o cihazlar o içlerindeki özellik ve performansları ile :D

HTC bence en olağan ama abartılan ses özelliğinden dolayı bu fiyatı asla etmez. Heleki üst düzey telefonları dışında diğer cihazlara güncelleme vermeyen bi şirket politikası varken bu cihaz kesinlikle alınmaz...

Aynı ve daha iyi özellikleri olan Motorola Moto G var 850 TL fiyatı ve güncelleme desteği alacak bir cihaz.

Kısacası; ölü doğan bir bebek , bu cihazı anlatan en iyi ifade olur bence...