HTC Cha Cha Kullanan Arkadaşlar Bilgi İstiyorum

BuGRaHaN_1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar Ben HTC Cha Cha Alıcam Sizler Yani Kullanan Arkadaşlar Bana Bilgi Verirmisiniz Nasıl Bir Model Bu Cep Telefonu Sorun Yaşıyormusunuz Veya Memnunmusunuz Bu HTC Cha Cha'dan Banada Önerirmisiniz Bu Modeli Bana Lütfen Bilgi Verirmisiniz Bekliyorum Arkadaşlar Sizden Mesajlar.....

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Onu alacağına blackberry al çünkü qwerty kullanan tek android o olduğu için sorun çıkartabilir uygulama desteğinde

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Onu alacağına blackberry al çünkü qwerty kullanan tek android o olduğu için sorun çıkartabilir uygulama desteğinde

Hocam zaten donanımından dolayı kullanılabilecek uygulama sayısı belirli :D Sosyal uygulamalardan öteye geçemez diye düşünüyorum ama size katılıyorum blackberry alması daha mantıklı eğer mesaj vb şeyler için alacaksa

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Hocam zaten donanımından dolayı kullanılabilecek uygulama sayısı belirli :D Sosyal uygulamalardan öteye geçemez diye düşünüyorum ama size katılıyorum blackberry alması daha mantıklı eğer mesaj vb şeyler için alacaksa

Zaten o fiyat civarında sadece mesajlaşma sosyal ağ felan kullanılır bunun için de blackberry daha iyidir diye düşünüyorum

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben kendisini faceye ekledim o kadar konuştuk anlattım ama yok iyi dediler yok incelemesini izledim güzel falan filan bende dedim aç forumda bakalım kaç kişi al diyecek.Bende kendisine anlattım blackberry daha iyidir diye ama yok blackberrylerde ön kamera yokmuş vs vs. yani anlayacağınız bu arkadaş olayı kafasında bitirmiş birkaç kişi artık bu telefonu nasıl anlatmışsa alacam diyor başka bişi demiyor.Kendisi hiçbir şey anlamıyor bende araştırıp bütçesine göre telefon önerdim.Her önerdiğim telefonda htc cha cha alıcam sonra tamam l sonra pişman olursun diyorum neden pişman olurum diyor anlatıyorum genede cha cha alıcam diyor.Yani madem kafanda bitirmişsin olayı neden uğraştırıyorsun beni.Kısacası bu arkadaş zaman kaybından başka bişi değil.

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu konu niye nokia bölümünde yoksa ben mi yanlış yerdeyim :laugh:

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşım konuyu yanlış yere açmışsın. Ha cha cha almaya niyetlendiğine göre sosyal ağ-sms ağırlıklı kullanacaksın diye tahmin ediyorum . O yüzden cha cha almak yerine bb almak daha mantıklı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Blackberyy bitmiş, adama BB al diyorsunuz yahu. Cha Cha kullanıyorum, üst düzey bir cihaz değil ama BB'den kat kat üstün