HTC 8X mi & Lumia 920 mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkanilker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows Phone 8X HTC mi daha iyi yoksa Lumia 920 mi ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim nedenleri ile birlikte ?

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İkisinide inceleme fırsatı buldum.
Ben Nokia derim çünkü elde iken o sağlamlık hissini Htc'ye göre daha iyi veriyor.
Htc biraz daha ince ve biraz daha hafif.
Ayrıca Win 8'in Nokia ile koordineli çalışması ve Nokia'nın Harita özelliği bence öne çıkan özellikleri.
Yalnız Nokia günümüz akıllı telefonlarına göre biraz fazla ağır.
Karar senin. :)

furkanilker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkisinide inceleme fırsatı buldum.
Ben Nokia derim çünkü elde iken o sağlamlık hissini Htc'ye göre daha iyi veriyor.
Htc biraz daha ince ve biraz daha hafif.
Ayrıca Win 8'in Nokia ile koordineli çalışması ve Nokia'nın Harita özelliği bence öne çıkan özellikleri.
Yalnız Nokia günümüz akıllı telefonlarına göre biraz fazla ağır.
Karar senin. :)

Ağırlık sadece gram ise sorun değil :D Peki hız bakımından nasıl ? :)

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Valla ben alış veriş merkezinde denedim meraktan dolayı aralarında hız farkı göremedim.
Zaten kullanılabilirlik olarak ikiside aynı hatta fiziksel olarak bile baya bi benziyorlar.
Buraya bir bak.

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
donanım olarak benzer telefonlar fakat Lumia 920 nin kamera,Ovi Maps ve ek olarak Nokia uygulamaları gibi avantajları var
ben alacak olsam Lumia 920 alırdım :)

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
lumia 920 alacaksanız pantolonuzda kemer olsun. zira cebinize koyduğunuz lumia 920 yerçekimi ile birikte pantolonuzu indirme gibi kötü şakalar yapabilir :D

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
nokia yazılım konusunda wp8'e biraz daha fazla önem veriyor. bu yüzden lumia almanı öneririm. ağırlık çok sorun olmayacaktır.

furkanilker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hepinizde Lumia dediğinize göre Lumia daha iyidir.

Valla ben alış veriş merkezinde denedim meraktan dolayı aralarında hız farkı göremedim.
Zaten kullanılabilirlik olarak ikiside aynı hatta fiziksel olarak bile baya bi benziyorlar.
Buraya bir bak.

Yolladığın link çok işime yaradı dostum teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence hiç bulaşma ben aldım bir ay oldu donma yapıyor donuyor yeniden başliyor sureklı olarak hiç kimseye tavsiye etmem paranıza yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...