• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

HTC 25 Mart için çağrı yaptı!

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
HTC 25 Mart için çağrıda bulundu. Muhtemelen yeni amiral M8'in duyurulacağı tarih olarak bu tarihi seçtiler. Cihazı New York ve Londra gibi bir kaç farklı yerde aynı andaki etkinliklerle tanıtmayı planlıyorlar.

gsmarena_001.jpg

Hala net olarak adı belli olmasa da M8'in; 4.9 ve ya 5 inçlik bir Full HD ekrana, Snapdragon 805 çipsete, 2 GB RAM'e, arka tarafta 6 MP/8 MP'lik iki adet ön tarafta ise 2.1 MP bir kameraya, 2900 mAh batarya gücüne ve Android 4.4 ile Sense 6 yazılımlarına sahip olarak piyasaya çıkması bekleniyor.

KAYNAK

Kendi yorumum; Qualcomm 805'in yılın ikinci yarısından önce piyasada olamayacağını belirtmişti. Nitekim HTC imtiyazlı bir ortak ve yıllardır Qualcomm'la çalışıyor. Bir sürpriz mi yapmayı planlıyorlar, bunu bilemiyorum. En kötü ihtimalle yeni amiral Snapdragon 800 MSM8974AB ile gelecektir ki bu da 1080p bir ekran için inanılmaz derecede yeterli. Çünkü Adreno 330 zaten 1080p için yeterliyken AB versiyonlu çipsette 100 Mhz hızlı bir Adreno 330 var. İşlemci tarafında ise yine 2.3 Ghz'lik 4 adet Krait 400 var. 2.900 mAh batarya biraz uçuk gözüküyor. Zannetmiyorum. Bunun dışında piyasadaki görsellerin HTC tarafından piyasayı bulandırmak adına da sızdırılmış olabileceğini unutmamak gerektiğini bir kez daha hatırlatıyorum.