Htc 10 ve Sd card uyumu

neutralhollow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc 10 almak istiyorum ama 32 gb bana yetmeyecek. Spotify çevrimdışı ile hafızanın tamamına yakınını dolduruyorum 64lük bir telefonda. 128gb sd card alsam htc10 için, spotify ve diğer uygulamaları içerikleriyle beraber sd ye taşıyıp orada kullanabiliyor muyuz? Bu işlemi yapamayacaksam, nexus artık Türkiye'ye getirilmediği için iphone'a geçmek zorunda kalacağım ve deneyemiyorum da herhangi bir mağazada. Htc 10 resmen piyasada yok, her yer sipariş üzerine getiriyoruz demekte. Yeşillendirebilir misiniz?

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Htc 10 almak istiyorum ama 32 gb bana yetmeyecek. Spotify çevrimdışı ile hafızanın tamamına yakınını dolduruyorum 64lük bir telefonda. 128gb sd card alsam htc10 için, spotify ve diğer uygulamaları içerikleriyle beraber sd ye taşıyıp orada kullanabiliyor muyuz? Bu işlemi yapamayacaksam, nexus artık Türkiye'ye getirilmediği için iphone'a geçmek zorunda kalacağım ve deneyemiyorum da herhangi bir mağazada. Htc 10 resmen piyasada yok, her yer sipariş üzerine getiriyoruz demekte. Yeşillendirebilir misiniz?
bende bulamadım sd kart bulursan haber et

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Samsung evo plus 64 gb aldım gayet memnunum .
Hız olarak gayet yeterli .

M

Murat Burç

SDN Okuru
Eğer 4k videoda dolduracaksan evo plus 4k video çekemiyor onun için pro plus almalısın Türkiye'de pro plus 64 GB var ve 250 tl gibi bir şeydi sanırım amazonda kara cuma Black Friday yani oluyor ve orda 128gblik pro plus 64 fiyatına 99 dolar gibi düşüyor pro plus kartlar belkide şuan piyasanın in en iyi hafıza kartları tavsiye ederim