Hp Pavilion Isinma Sorunu

Reaksiyon puanı
2
5 yil once afedersiniz mallik yapip bilip bilmeden gittin aldik onu isinma sorunu bilsem wallahi almazdim orda adam vardi soylemedi bize hp sagolasin 5 yildir onun sayesinde dogalgaz yakmiyoruz arkadasim gidiyor en sevdigim oyunu sinirsizca oynuyor ben ise 10 dk oynuyorum anca ama isletim sistemi felan yuksek iyi gta 5 bile kaldirabilir ama 5 sene iyi dayandi bana ilk 2 yil cunku isinmaktan kapana kapana iyi dayandi ama artik kapandigi zaman cokuyor ama 60 tl verdigimiz kurtarma dosyasi beni kurtariyor allah razi olsun ondan neyse ben arastirdim hp fanlari ekran kartini sogutamadigi icin isiniyormus zaten 2 gb kocaman ekran karti var adamlar cozum bulmaya calisiyorlar insallah cikar hayvan kadar fanlar cok tozlu gorunmuyor ama tozlandigi belli flash isik ile baktim cikislara tikaniklik yok yani ama fanlari temizlersenin bir 15 dk kadar fazla daha oynarsiniz . Cs oynarken isinmasin diye her el sonu alt esc alip sogumasini bekliyorum oyle oyle gidiyoz leptop alacaklara onerim verecekleri parayi kasa bilgisayara toplatsinlar daha iyi ama leptop diyorsunuz ozelliklerde serin ve konforlu kullanim olsun dikkat edin