HP Pavilion G6 Fiyat Yardım!

yilmazalb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. Sıkıntım şu, benim bir HP pavilion G6 laptopum var onu satmak isityorum ancak fiyat bilemedim eminim anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Tek bi sıkıntısı var monitör 1366x768 çözünürlük destekliyor normalde ama benim monitörümde bi sıkıntı var ve şu an 1280x800 görüyor ve ekran haliyle sağ yanından 3 cm siyah kalıyor. Resimlerini de göndereceğim. Tv ye bağladığımda HDMI ile hiçbir sıkıntı yok çok net gösteriyor. Normal fiyatlar aynı özellikte 800-950 TL arası değiiyor ancak bu sıkıntısından dolayı tabiki değer kaybedecek. İnternete koymayı düşünüyorum ne kadara koymalıyım şimdiden çok teşekkür ederim.
Özellikler:
Intel core i5 2.50 ghz artı turbo işlemci 3.10 a kadar hız 4 çekirdekli
8 gb ram 500 gb hdd ve 2 Gb ekran kartı Intel HD graphics 4000 ve ATI radeon HD 7600M serisi top bellek 6 gb oluyor.
ekranın resminin linki de buyrun: https://i.hizliresim.com/g886p0.jpg
https://i.hizliresim.com/9ooNAZ.jpg

ali159

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
birincisi iksiinin toplamı 6 oluyor diye birşey olmaz harici dahiliye dahili haricinin belleğine karışamaz bu nedenle sadece harici sayılır. Onun dışında çok eski bir laptop ki samsung da bu işi bıraktı bu nedenle 700-750tl

yilmazalb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birincisi iksiinin toplamı 6 oluyor diye birşey olmaz harici dahiliye dahili haricinin belleğine karışamaz bu nedenle sadece harici sayılır. Onun dışında çok eski bir laptop ki samsung da bu işi bıraktı bu nedenle 700-750tl
700-750 eder mi hocam yani benim için gerisi sıkıntı değil pek bilgim yok gördüğün gibi fiyat için fikir sahibi olmak istiyorum sadece

Osman Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
o 3 cmlik boşluk ekran kartının driverinden kaynaklanıyor cihazda başka bir sorun yoksa kozmetik olarakta iyiyse (çizikler kırıklar vs.) ortalama 850 lira uygundur.fakat laptop piyasası giderek ölüyor maalesef 850 yazın 800 e kadar pazarlık isterler zaten bunun üzerinden sizi üzmeyecek fiyata bırakabilirsiniz cihazınızı o 3 cmlik sorun tamamen yazılımsal.