halobaba
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar benim bu problemim yaklaşık 6 7 ay olacak o kadar süredir devam ediyor ve artık pes dedirtti bana dayanamıyorum sizden acil yardımlarını bekliyorum. İlk aldığım zamanda laptopta Windows Vista starter yüklüydü yaklaşık 3 yıl olacak o yüzden garantisi de yok belirtmek isterim. İlk başlarda gayet memnundum herhangi bir sıkıntım yoktu ısınması dışında ki bu benim için çok problem olmamıştı bir sefer teknik servise göndermiştim her neyse, 6 7 ay öncesine kadar windows 7'yi yükleyene kadar dediğim gibi pek bir sıkıntım olmamıştı fakat ne zaman ben bu windows 7'yi yükledim laptop iyice delirmeye başladı eskisinden daha fazla ısınıyordu ve bağırıyordu dışarıdan gelen birisi odada elektrik süpürgesi çalışıyor zanneder o derecede yani biraz daha sabrettim ve en son mavi ekran hatası almaya başladım uzun süre ilk defa mavi ekran hatası almıştım ve garantim bitmesine rağmen hemen teknik servisi arayıp sordum onlarda garanti süresi dolmuş sorununuzu keşif etmek için belli bir ücret ödemeniz gerekiyor tarzında bir konuşma yaptılar. Bundan sonra bu arada ben Adana'da oturuyorum Adana'da ki laptop servislerine bu sorunumu anlattım fakat hiçbirisi kesin bir çözüm bulamadılar bulanlarda ya laptop yanımızda 1 hafta kalması gerekiyor dediler ya da format atın geçer dediler ki en az 7kez format attım çözülmedi, benimde işimden dolayı laptopu o kadar uzun süre bırakmam zor olduğu için hep geçiştirdim ta ki bu zamana kadar artık dayanamıyorum aynı anda 3 belki 4 işlemi yapamıyorum bile işlemden kastım ise sadece haber sitelerine girmek facebook twitter vb. siteler oyun pek fazla oynamam fakat bunun yanında youtube'dan video bile açamıyorum neredeyse, bilgisayar patlayacak gibi oluyor bu durumdan çok sıkıldım bir ara ikinci elden satayım kurtulayım dedim adamlar 150TL verebiliriz en fazla diyorlar ayıp dedim bende satmak bile akıl karı değil yani lütfen sorunuma yardım edin gerçekten sinir bozucu bir durum inanın bunu yazarken bile tedirgin oluyorum her an kapanacak diye.
Burada da resmi var http://imageshack.us/photo/my-images/840/fotoraf0046m.jpg/
Burada da resmi var http://imageshack.us/photo/my-images/840/fotoraf0046m.jpg/