Hp pavilion dv5-1002et ölü piksel

ismailceylan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhabalar yaklaşık 9 ay önce hp pavilin dv5-1002et notebook almıştım(şimdi çok pişmanım:cursing:) ilk zamanlar oldukça iyiydi özellikle tasarımıyla herkesi etkiliyordu.performans olarak yine bi şikayetim yok ama ekranda 10-15 arası ölü piksel var.acaba değişim olur mu teknik servise göndermeli miyim? ayrıca ısınma problemi ve pil sorunu da var dokunmatik tuşlar da takılı kalıyor.bu şartlar altında değişim yapılır mı?
not:garanti belgesi tarzı bişey elimde yok aldığım yerde seri numarasının garanti yerine geçeceği söylenmişti.:helpsmilie::helpsmilie:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Garanti süren devam ediyo git değiştir kardeş ..:)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
O kadar ölü pikselle bilgisayar kullanılmaz, mutlaka gönder.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bazı lcd firmalar (laptoplar bunu yapıyormu bilmiyorum) 3 ölü pixel'e kadar garanti veriyor ondan sonrası için galiba vermiyolardı (bir ara gerçekten vardı böyle sinir bozucu bir olay) ama laptoplarda geçerlimi bu bilemem

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ölü pixel saysısı 5 taneye kadar normal sayılıyor karanti değişimi icin 5 şin üzerinde olursa ekran değişiyor aynı sorun bendede olmuştu benm ekran değiştirilmemişti

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Hp serilerinde 5 ölü pixel den sonra değişim sonra LCD ekranı değiştiriyorlar. Seri numarasından cihazın üretim tarihinden itibaren 2 yıl konularak hesaplalanıyor. Yani fatura tarihini göremiyolar. Üretim tarihinden itibaren 2 yıl dolmuş ise fatura ibraz etmeniz gerekiyor.