EgeAytacTR
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Bu günle beraber alalı 7 ay olan laptopum hp omen ce008nt den gayet memnunum acılıs hızı pil ömrü vs ama bıkac sıkayetım var gormezden gelınebılıcek seyler ama bırtane sey var benı delı edıyor bu bir oyun bılgısayarı ama daha alalı 7 ay olmasına ragmen cıddı performans dususu var her oyunda var forza horızon 3 u ılk basta 50 60 fps arası hıgh ayarlarda oynarken sımdı low medıum arası 60 sabıt oynayamıyorum sonra battlefield 1 de vsync ve dıkey sabıtleme açıkken 60 fps sabıt kapatınca 80 90 a cıkan ama 59 a okadar patlamanın ıcınde hıc dusmeyen bılgısayar sımdı hıgh medıum arasında patlama olmayan sessız sakın yerde 45 50 fps arasında ancak alabılıyor bu testlerı yaparken bılgısayar dolmustur dıyebılırsınız ama bılgısayara recovery attıktan sonra yaptım hep bu testlerı sımdı ben ne yapabılırım bana bır yardım yolu gosterın abılerım kardeslerım herhangı bır sekılde duzelır mı acaba yoksa ıllakı garantıye mı vermek lazım bu arada sistemim: 1920x1080 ekran 16gb 2400mhz ram 1050ti 4gb ekran kartı i7 7700hq işlemci 120gb toshiba ssd 1tb hdd