HP OMEN ce008nt performans dususu

EgeAytacTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu günle beraber alalı 7 ay olan laptopum hp omen ce008nt den gayet memnunum acılıs hızı pil ömrü vs ama bıkac sıkayetım var gormezden gelınebılıcek seyler ama bırtane sey var benı delı edıyor bu bir oyun bılgısayarı ama daha alalı 7 ay olmasına ragmen cıddı performans dususu var her oyunda var forza horızon 3 u ılk basta 50 60 fps arası hıgh ayarlarda oynarken sımdı low medıum arası 60 sabıt oynayamıyorum sonra battlefield 1 de vsync ve dıkey sabıtleme açıkken 60 fps sabıt kapatınca 80 90 a cıkan ama 59 a okadar patlamanın ıcınde hıc dusmeyen bılgısayar sımdı hıgh medıum arasında patlama olmayan sessız sakın yerde 45 50 fps arasında ancak alabılıyor bu testlerı yaparken bılgısayar dolmustur dıyebılırsınız ama bılgısayara recovery attıktan sonra yaptım hep bu testlerı sımdı ben ne yapabılırım bana bır yardım yolu gosterın abılerım kardeslerım herhangı bır sekılde duzelır mı acaba yoksa ıllakı garantıye mı vermek lazım bu arada sistemim: 1920x1080 ekran 16gb 2400mhz ram 1050ti 4gb ekran kartı i7 7700hq işlemci 120gb toshiba ssd 1tb hdd

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Cihaza Temiz Kurulum yap. Ardından servise temizlettir cihazı. Isınıyor mu cihaz?
Ayrıca Nvidia ve Windows 10 aynı anda güncel sürümlerde ise Nvidianın güncel sürücüsünü DDU ile kaldırıp eski olanı yükle. 397.xxx uygun olacaktır.

EgeAytacTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cihaza Temiz Kurulum yap. Ardından servise temizlettir cihazı. Isınıyor mu cihaz?
Ayrıca Nvidia ve Windows 10 aynı anda güncel sürümlerde ise Nvidianın güncel sürücüsünü DDU ile kaldırıp eski olanı yükle. 397.xxx uygun olacaktır.
Temız kurulum yaparsam eger garantı dısı kalmazmı daha yenı cıhaz sonucta

EgeAytacTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ama içindeki recovery vs gıtmez mı yanı ben sımdı temız wındows 10 kursam daha sonrasında recovery e dıskınde e ye dokunmasam ama sadece c ve d yı sıfırlasam e dekı recovery yıne calısır mı

zekares

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
format attığında recovery bölümün gider istersen bilgisayarını sıfırlamanı öneriyorum.

sıfırlamak için yapmanız gereken i şey ise Başlat menüsü > Ayarlar ya da Hızlı İşlem Merkezi(Bildirimler) > Tüm Ayarlar yolunu izleyerek ayarları açmak. Sonraki adımda “Güncelleştirme ve Güvenlik” aylarını açın ve “Kurtarma” sekmesine tıklayın

EgeAytacTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
format attığında recovery bölümün gider istersen bilgisayarını sıfırlamanı öneriyorum.

sıfırlamak için yapmanız gereken i şey ise Başlat menüsü > Ayarlar ya da Hızlı İşlem Merkezi(Bildirimler) > Tüm Ayarlar yolunu izleyerek ayarları açmak. Sonraki adımda “Güncelleştirme ve Güvenlik” aylarını açın ve “Kurtarma” sekmesine tıklayın
Zaten sıfırladım ve performansta artıs olmadı maalesef

EgeAytacTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şimdi birşey geldi aklıma birden bende yazayım dedım 3 ocakta gelen windows uptadesı spectre ve meltdown acıklarını kapatıyo ama %30 luk bır performans dususu yasatıyor oyuzden olabılır mı acaba cunku ben yılbasından bıkac gun once almıstım sanırım yanı tam o zamanlar daha 2 hafta kullanamadan performans dusmustur o uptadeyle bende o uptadenın bı oncekı versıyonu olan 1703 versıyonunu ındırdım ve pc ye temız format atıp performansını test etmeyı dusunuyorum