Hp Leptopa Format Attım Yazılımlar Gitti

WatchAndlearn02

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Öncelikle Sa.Bilgisayarımda Sıkıntı Olmustu Ondan Dolayı Format Atmak Zorunda Kalmıstım. Wındows 8 Den 10 A Geçtim Yenilik Olsun Diye.Hp CoolSense Hp Support Asistan Gibi Programlar Yok.Netten Araştırma Yaptım Fakat Sadece Wındows 8 İçin Varlar Donanıma Uyumlu Bu Tarz Yazılımları Nerden Bulabılırım Iyı Forumlar. Az Kalsın Unutuyordum Sıstem Ozellıklerım
Çözünürlük
1366x768

Model
ENVY M6-1160ET C0V85EA

İşlemci Tipi
2,3 GHz

İşlemci Hızı
AMD Dört Çekirdekli A10-4600M

Kart Okuyucu
Var

Sabit Disk Kapasitesi
1 TB

USB Adedi
4 Adet

Bluetooth
Var

Ram Kapasitesi
8 GB

Grafik Kartı
AMD Radeon HD 7670M

Ram Tipi
DDR3

Grafik Belleği
2 GB

Ekran Boyutu
15,6"

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
Söylemeye pek gerek yok ama yine de ne kadar tecrübeli olduğunuzu bilmediğim için söylüyorum.Windows'u 64 Bit kurmanız gerek.HP CoolSense programını bu,HP Support Assistant programını ise bu linkten güncel bir şekilde indirebilirsiniz.Bu tarz HP'ye uygulamaları,HP'nin kendi sayfanıda bulabilirsiniz.

AMD'ye ait sürücüleri bu sayfadan otomatik tarama yaparak indirebilirsiniz.Yapamazsanız APU'nuzun Driver'ını bu sayfadan indirebilirsiniz.
Kart okuyucu,Bluetooth gibi donanımların güncel sürücülerini Windows halleder.Sisteminizi güncel tutun.Sadece Synaptics TouchPad Driver'ını bu,parmak izi okuyucu Driver'ını bu sayfadan indirmeniz yeterli olacaktır.Parmak izi okuyucuyunun Driver'ını güncel olduğu için Lenovo'nun sayfasından aldım bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama olursa bilgilendirirsiniz.

Cyberlink'in gereksiz yazılımlarını yükleyip yüklememek size kalmış.Eğer yüklemek isterseniz Cyberlink'in sayfasında hepsi mevcut.
Bios güncellemesi en son 20 Haziran 2014 tarihinde gelmiş.Yüklemediyseniz mutlaka yükleyin.O da bu adreste.

Bazı oyunlar ve uygulamalar için gerekli altyapıyı sağlayan uygulamalar mevcut.Bunları da yükleyin.Dropbox hesabımda bulunan bu eksik Dll ve Visual paketini yüklemenizi öneririm.Ayrıca burada ki All in One paketi yüklemenizi de öneririm.Tüm bunlar güvenlidir rahat olun.

Bunlara ek olarak SlimDrivers programını yükleyip eksik Driver'ları tamamlayabilirsiniz.Yada direkt bu programı yükleyip tüm Driver'ları bununla yükleyebilirsiniz.Bu yöntem Bios güncellemesini otomatik olarak yapmaz.Bios güncellemesinin linkini üstte verdim.Yeni sürücü yüzünden kullanamadığınız donanım olursa buraya yazın eski versiyonunu bulalım.İyi forumlar :)

WatchAndlearn02

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Bilgilendirdiğin için Sagol Zaten Driverlerı Yukluyecek Kadar BilgimVardı Fakat Bunlarda Bilgisizliğim Vardı Sana Bu Arada Driver Booster Programını Onerırım İyi Forumlar :D