Hp laptopta idt sorunu??????

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar bi arkadaşımın bilgisayarına recovery yaptıktan sonra bildiğiniz gibi hp laptopların ses düzenleyicisi IDT.fakat recoveryden sonra microfonla konuşamıyoruz benim sesim gidiyor fakat onun sesi gelmiyor ne kadar ayarlarıyla oynadıysakta yapamıyoruz.Bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.Lütfen rice ediyorum artık sinirlerimiz bozuldu:hammer::helpsmilie::cursing::hammer::cursing::helpsmilie::cursing::cursing::cursing:

Elrohir18

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkdaşalr birde şunuda ekleyeyim laptopumda tümleik mikrofonda ses gidiyor görünüyhor ama ses gitmiyor harici mic. tkatığımda harici seçili ama konuştuğumda tümleşikden ses alıyor ama yine karşı tarafa ses ulaşmıyor. ben sınavlarımdan dolayı bakamıyorum ama kortoz bana gereken bilgiyi ulaştırır yardımlarınızı bekliyorum.

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar yokmu yardım edecek biri yada bu sorunu yaşayan:):):):):)

Elrohir18

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şu anda win7 kurulu ama vista da var orj sisitem vista idi üstündeki sistem ise win7 şu an

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Ses sürücüsünden değil. Ses kontrol ayarlarından . Birde bu ses gitmiyor vb. meselesi msn'demi msn deyse ses ve görüntü kurulumu ile çözülebilir

Elrohir18

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım msmde de gitmiyor bütün ayarları denedim olmuyor mic.i biz xfireda kullanıyoruz

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Hani dicem ki teamwiever gönder :) ayarlardan arkadaşım çok uğraşan gördüm. Ben bu işi yapıyorum. Bozuk olması çok düşük bir ihtimal. Sana yardımcı olmak için amacım.

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hani dicem ki teamwiever gönder :) ayarlardan arkadaşım çok uğraşan gördüm. Ben bu işi yapıyorum. Bozuk olması çok düşük bir ihtimal. Sana yardımcı olmak için amacım.

arkadaşım sen biliyorsan buraya ekran görüntüsü yolla bakalım fakat ben teamdende denedim yapamadım.madem biliyorsun sende varsa ekran görüntüsü yolla bakayım ona göre yardımcı olmaya çalışayım:):thumbup1:

Elrohir18

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evet skynet kortoza gerekli bilgiyi verirsen düzeltmeye çalışabiliriz