Hp bios geçme süresi

The Famous

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar, hp pavilion gaming 15 cx-0026nt model laptopa sahibim. Biosda post hotkey delay diye bir seçenek var boot options kısmında. Ayarı 0 da olmasına rağmen 5sn bekletiyor hp logosuna kadar. Ayarı 0 dan 5 e çekiyorum bu sefer de 10 sn bekletiyor. Bunun çözümü var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum ?

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Merhabalar, hp pavilion gaming 15 cx-0026nt model laptopa sahibim. Biosda post hotkey delay diye bir seçenek var boot options kısmında. Ayarı 0 da olmasına rağmen 5sn bekletiyor hp logosuna kadar. Ayarı 0 dan 5 e çekiyorum bu sefer de 10 sn bekletiyor. Bunun çözümü var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum ?
Bios'unuz güncel mi?

The Famous

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ilginç bir durum
Bende ilk defa denk geliyorum. Normalde max geçmesi gereken süre 0 da olsa bile 1sn falandır. Ama bu 5sn ye ayarlı gibi 5-6 sn bekletiyor. Abimde daha düşük donanımlı asus laptop var w8.1 kurulu 120 lik wd green ssd mevcut o bile 7sn de masaüstüne geliyo.Asus yazısının gözükmesi tuşa basdıkdam sonra 1 sn alıyo. Benim pc minimum 20 sn de masaüstüne geliyor. Hp logosu genelde 6. Sn de geliyor.