HP 1020'de Ağ Üzerinden Yazdırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bjk0045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bjk0045

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaşlar
biz hp 1020 yazıcı kullanmaktayız sorunum ise paylasım verdıgım pcde yazdıramamam pc ler xp pro. sp3. kurulu pcde sorunsuz cıktı alabılıyorum 2.pcdede sorunsuz alabılıyorum ama 3.pcde yazdır dedıgımde hata vermeden gonderıyor yazıcı ıcıne bakıyorum ordada bekleyen yok ama cıkartmıyor yazıcıyı kapatıp acıyorum yazdırıyor guncel yazılımını ındırdım tekrar kurdum aynı sorun.3.pcnin sistemini yeniledim aynı sorun,denemek için yazıcıyı 3.pcye taktım yanı dırek usb den sorunsuz yazdırdı ama paylasım verdıgımde 2.pcde yazdırdı 3.pcde yazdırmıyor sizce napabılırım denenecek herseyı denedim gibi ama yardımlarınız ıcın sımdıden teşekkürler

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
O pcdeki ağda sorun olabilir. Ev veya küçük işyeri ağı kur ilk pc ve kurulum sırasında son seçenekte kurulum disketi oluştur de vede flash disk tak ufak bir exe atacak flash disk içine o attığı exe yi diğer pclerde de çalıştır aynı kurulumu onlara yap sorun çözülecektir. yazıcıyla alakalı bir sorun değil seninkisi ağla alakalı bir sorun.

bjk0045

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üstat peki bu işlemi yaptıgımda otomatik olarak belgelerim masaustu falan paylaşımda olurmu yani agdaki diger pc benim pcımdekı bilgilerime ulaşırmı?

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yok onları elle paylaşıma açman gerekir.

bjk0045

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilginiz için saolun arkadaşlar..