How I Met Your Mother'dan 9. Sezon Onayı

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
2005 senesinden beri Cnbc-e kanalında yayınlanan ve dünyada oldukça büyük bir ilgiye sahip olan How I Met Your Mother, 9. sezon onayını aldı. Dizide çocuklarına anneleri ile nasıl tanıştığını anlatan Ted'in bir sezon daha bu hikayeyi sürdüreceği planlanıyor.

1356270073.jpg

Kaynak

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bu dizinin 20. Sezona kadar yolu var :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ara final bölümü 2 bölüm birden geldi ve oldukça iyiydi 8.sezonu toparladı gibi umarım kalan bölümlerde bu tatta olur.
son olarak 10 sezon sürmesini bekliyordum ama 8. sezonda bitmesindense 9. sezon iyidir :)

Bu dizinin 20. Sezona kadar yolu var :)
dizi oyuncuları bu kadar sürmesinden bile rahatsız olmuş ücret artışını da bir hayli abartmışlar :)
Özellikle Jason S.'in istemediğini biliyorum.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
sevemedim şu diziyi be

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Süper dizi :) Ayrıca bu diziyi sırf anneyi görmek için izlemeyin her şey var bu dizide dostluk aile her şey :) Eski bölümlerini izliyorum hala :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Her gelen sezon daha bir bozdu. ilk 3 hatta 4 sezon süper ondan sonra komple ivme aşağı doğru.
8 de bitecekti ama geçen ay oyuncularla 1 sezon için daha anlaşılmış ama pek iyiye işaret değil...

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Her gelen sezon daha bir bozdu. ilk 3 hatta 4 sezon süper ondan sonra komple ivme aşağı doğru.
8 de bitecekti ama geçen ay oyuncularla 1 sezon için daha anlaşılmış ama pek iyiye işaret değil...

Bence toparladılar hocam o birazda izleyen kitlenin anneyi sürekli merak etmesinden kaynaklanıyordu bence.

Dizi resmen annenin üzerinden gidiyordu bu sezon eski sezonları hatırlattı bence zaten yakında biter :(

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
seneye bitiyor ki ben bitme taraftarı değilim anne 9.sezon yada bu sezonun sonu geliyor belli.
anne ile 1-2 sezon daha ilerleseler iyi olurdu.8 senedir izleyen insana küfür gibidir anne bu hadi bitti demek...

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bence toparladılar hocam o birazda izleyen kitlenin anneyi sürekli merak etmesinden kaynaklanıyordu bence.

Dizi resmen annenin üzerinden gidiyordu bu sezon eski sezonları hatırlattı bence zaten yakında biter :(

Ben anneye hiç odaklanmadım ki, zaten 3 sezonda mı ne anne görünüyor. Gerçi belli de olmaz üzerinden 5 yıl geçti adamın fikri değişir anne değişir, 5 sene içinde kadın felç geçirir gelecek planları değişir :D
Kesin anne o diyordumda aradan geçen yıllar sonrasında aha anne bu deselerde artık inanırım.

Ancak 5 senedir falan izliyorum diziyi. ilk 3-4 senenin keyfi kesinlikle yok. O zamanlar karakterler gençti özgürdüler çılgınca şeyler oluyordu sürekli. Şimdi hepsi yetişkin, çoluk çocuk karı koca derdinde. Eski keyfi yok.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Ben anneye hiç odaklanmadım ki, zaten 3 sezonda mı ne anne görünüyor. Gerçi belli de olmaz üzerinden 5 yıl geçti adamın fikri değişir anne değişir, 5 sene içinde kadın felç geçirir gelecek planları değişir :D
Kesin anne o diyordumda aradan geçen yıllar sonrasında aha anne bu deselerde artık inanırım.

Ancak 5 senedir falan izliyorum diziyi. ilk 3-4 senenin keyfi kesinlikle yok. O zamanlar karakterler gençti özgürdüler çılgınca şeyler oluyordu sürekli. Şimdi hepsi yetişkin, çoluk çocuk karı koca derdinde. Eski keyfi yok.
bir nevi hayattan kesit değil mi hocam :)?
sen de yaşlandın bu 4 5 sene içinde bende , napalım bu dizinin yayından kaldırılmasını yaşlandıkları için istiyorsun aktiviteleri belirli ve kısıtlandığı için.zaten anne için izleyen adam bu diziyi 3.sezon bırakır :D ben geçen olayları seviyorum, ve son 3 bölümdür bu sezon oldukça iyi gidiyorlar.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bitmemesi gereken Fringe bitiyor artık bitmesi gereken How I met your mother bitmek bilmiyor.
Haksızlık bu arkadaş :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Gerçek hayattan banane arkadaş ben gerçek hayattan uzaklaşmak için böyle şeyleri izliyorum :D
Yaşlanmasınlar, Ted 27 yaşında başlayan atıyorum 35 yaşında bitecek serüveninin 3 yılı 3 yılda bitmesin 10 yıla yayılsın izleyelim.
Ancak bu seviyede devam ettiği müddetçe bayar. Baydı da zaten ABD de izlenme oranlarında %50 civarında düşüş vardı 7.sezon itibari ile...

İnsanlar özellikle 6 ve 7 de fena sıkıldı. 20-25 bölümlük sezonda sen 3 tane iyi bölüm 20 tane tırt bölüm çekersen izlenme sayın git gide düşer. Fizik kuralıdır bu :D

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ya gerçekten en sevdiğim dizidir ama tadında bıraksınlar dicem de tadı kalmadı yahu :D 8.sezon bitirmeliler. Sonra da diyorum bu biterse hangi dizi var ki (Tamam sakin olun :D)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ben izliyorum arkadaş bitmesin , izlemek istemeyen de izlemesin . devam eder 2 sezon daha :D

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=38650]zoki[/MENTION] sakin ol şampiyon :D

Bitsin diyorum da devam etse bende devam ederim izlemeye ;)

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Anneyi görmek için izliyoruz, adamlar uzattıkça uzatıyor. İyisi mi izlemeyi bırakıp dizinin final yapmasını beklemek lazım. Bu sezon bitecek diye yine takip etmeye başladım ama sanırım artık izlemeyeceğim.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
@zoki sakin ol şampiyon :D

Bitsin diyorum da devam etse bende devam ederim izlemeye ;)
yok hocam sakinim benim en sevdiğim dizi söz konusu :D bitmesinin taraftarı hiç mi hiç değilim haftada 20 dakka çok azken birde hiç olmayacak olmasını düşünmek çok kötü.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
:D :D Fanatik :D

Ya haklısın Barney ve Robin nişanlanmış asıl bundan sonrası fenadır ya :D