Billuq
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Benim e-posta adresimde kayıtlı olan fakat bana ait olmayan bir telefon numarası bulunmakta "Güvenlik ve Parola" bölümüne girdiğimde bana kodu ulaştırabilmesi için telefon numarasının son 4 hanesini istiyor,haliyle telefon numarası bende olmadığı için "bunları artık kullanmıyorum"seçeneğini seçip ileri diyorum fakat 2013 tarihine ait bir gün vererek bir sürü şeyler söylüyor resimde bunu görebilirsiniz.Daha önceden(yardım almadan önce) de bu seçeneği açtığımda Microsoft hesabı başlığı altında boş bir sayfa açıyordu ve ne kadar beklediysem ne kadar sayfayı yenilediysem düzelmiyordu.Bu sorun bilgilerini değiştirmek istediğim e-posta adresimin diğer bilgilerini iletişim e-postam yoluyla yolladıktan sonra oldu ve iletişim e-postamda da bununla ilgili başka(sadece şifre değiştirme linki var.) bir e-mail yok.Microsoft support'tan da destek istedim telefonuma aramalarını istedim aradılar konuştuk ve yardımcı olamadılar sadece başka bi Microsoft support'a yönlendirme yaptılar.Lütfen yardım edin bu hesabı almalıyım.Teşekkürler.