Hostingimin Dolu Olması Sitemin Yavaşlamasına Sebep Olur Mu?

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640
Yerli uygulama marketimin hostinginin disk alanı 30GB ve uygulama upload ettiğim için 29.500MB gibi bir alan dolu olursa sitenin yavaşlamasına sebep olur mu? Bu konuda hiç deneyimim olmadı maalesef.

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640
Yasalmıdır bilemem ancak eğer yasalsa uygulama linklerini apkmirror dan çek. Ayrıca ücretli uygulamaları crack yada yayıncı izni olmadan satıyorsan başına belaya sokarsın benden söylemesi.
Öyle bir şey yapmıyorum. Firmaları teker teker araya araya 1000dk bitti. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yasalmıdır bilemem ancak eğer yasalsa uygulama linklerini apkmirror dan çek. Ayrıca ücretli uygulamaları crack yada yayıncı izni olmadan satıyorsan başına belaya sokarsın benden söylemesi.
Araştırdım maalesef yasal değil. Yasal olsa bile yabancıo bir site olduğu için yapmak istemezdim.

Reaksiyon puanı
5,164
Öyle bir şey yapmıyorum. Firmaları teker teker araya araya 1000dk bitti. :)

Araştırdım maalesef yasal değil. Yasal olsa bile yabancıo bir site olduğu için yapmak istemezdim.
Süper mario lisansı için mesela kimi aradın?

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640
Süper mario lisansı için mesela kimi aradın?
Hocam,onlar örnek içerik. Tema ile beraber geldi. Onları kaldıracağım. Upload ettiğim dosyaları halen yayınlamadım.

Aradığım birkaç firma;
Google
Microsoft
DH
Bionluk
Sahibinden
Arabam
Letgo (E-Posta)
SDN'yide aramayı isterdim, telefon numarası yok.
Şirket olmayan birçok yazılımcı

Reaksiyon puanı
5,164
Hocam,onlar örnek içerik. Tema ile beraber geldi. Onları kaldıracağım. Upload ettiğim dosyaları halen yayınlamadım.
O halde uygulama geliştiricisinden lisans istemeyi unutmayn(zaten verirlerde) ve lisansı uygulama altında yayınlayın.

O halde uygulama geliştiricisinden lisans istemeyi unutmayn(zaten verirlerde) ve lisansı uygulama altında yayınlayın.
Bu yapacağınız güveni arttıracaktır.

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640

Bu yapacağınız güveni arttıracaktır.
Unutmayacağım. Hatırlatma için çok teşekkürler.

Galiba gelecekte hostta yükseltme yapmam gerekecek.
Not: Forum sitesi açıyorum Allahın izniyle

Reaksiyon puanı
5,164
Unutmayacağım. Hatırlatma için çok teşekkürler.

Galiba gelecekte hostta yükseltme yapmam gerekecek.
Not: Forum sitesi açıyorum Allahın izniyle
Forum siteleri öldü artık. Shiftdelete bile son iki yılda %62 geriledi. Eskiden dakikada üç yorum atılırdı foruma.

Reaksiyon puanı
5,164
Yanlış anlama ama sende bu sponsorları iyi kullanıyorsun. Açıkcası bitmeyen romu tanıtmak içinde sponsor istemişitn bak romu bitiremedin bilr. Şimdi adam sana 140$ verecek ya peki ilerde... 140$ ı adam geri çıkarabilecek mi? Buna imkan veriyor musun?

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640
Yanlış anlama ama sende bu sponsorları iyi kullanıyorsun. Açıkcası bitmeyen romu tanıtmak içinde sponsor istemişitn bak romu bitiremedin bilr. Şimdi adam sana 140$ verecek ya peki ilerde... 140$ ı adam geri çıkarabilecek mi? Buna imkan veriyor musun?
ABİ romda hata var. O düzelecek. Belki de adam bana cracklı gönderecek. Bana para vermiyor abi.

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640
Abi bu söz zoruma gitti. Kimseden bir şey istemiyorum. Şimdi crackli kuruyorum. Az sonra biter.

Crack olup olmadığını güncelleme alıp almamasından anlarsın.
Kurdum abi; www.appforum.trapplicationcenter.com

Son düzenleme: