Yerli uygulama marketimin hostinginin disk alanı 30GB ve uygulama upload ettiğim için 29.500MB gibi bir alan dolu olursa sitenin yavaşlamasına sebep olur mu? Bu konuda hiç deneyimim olmadı maalesef.
Öyle bir şey yapmıyorum. Firmaları teker teker araya araya 1000dk bitti.Yasalmıdır bilemem ancak eğer yasalsa uygulama linklerini apkmirror dan çek. Ayrıca ücretli uygulamaları crack yada yayıncı izni olmadan satıyorsan başına belaya sokarsın benden söylemesi.
Araştırdım maalesef yasal değil. Yasal olsa bile yabancıo bir site olduğu için yapmak istemezdim.Yasalmıdır bilemem ancak eğer yasalsa uygulama linklerini apkmirror dan çek. Ayrıca ücretli uygulamaları crack yada yayıncı izni olmadan satıyorsan başına belaya sokarsın benden söylemesi.
Süper mario lisansı için mesela kimi aradın?Öyle bir şey yapmıyorum. Firmaları teker teker araya araya 1000dk bitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Araştırdım maalesef yasal değil. Yasal olsa bile yabancıo bir site olduğu için yapmak istemezdim.
Hocam,onlar örnek içerik. Tema ile beraber geldi. Onları kaldıracağım. Upload ettiğim dosyaları halen yayınlamadım.Süper mario lisansı için mesela kimi aradın?
O halde uygulama geliştiricisinden lisans istemeyi unutmayn(zaten verirlerde) ve lisansı uygulama altında yayınlayın.Hocam,onlar örnek içerik. Tema ile beraber geldi. Onları kaldıracağım. Upload ettiğim dosyaları halen yayınlamadım.
Bu yapacağınız güveni arttıracaktır.O halde uygulama geliştiricisinden lisans istemeyi unutmayn(zaten verirlerde) ve lisansı uygulama altında yayınlayın.
Unutmayacağım. Hatırlatma için çok teşekkürler.O halde uygulama geliştiricisinden lisans istemeyi unutmayn(zaten verirlerde) ve lisansı uygulama altında yayınlayın.
Bu yapacağınız güveni arttıracaktır.
Forum siteleri öldü artık. Shiftdelete bile son iki yılda %62 geriledi. Eskiden dakikada üç yorum atılırdı foruma.Unutmayacağım. Hatırlatma için çok teşekkürler.
Galiba gelecekte hostta yükseltme yapmam gerekecek.
Not: Forum sitesi açıyorum Allahın izniyle
Farkındayım. Eski forumların tadı yok.Forum siteleri öldü artık. Shiftdelete bile son iki yılda %62 geriledi. Eskiden dakikada üç yorum atılırdı foruma.
Altyapı olarak ne kullanacaksın?Farkındayım. Eski forumların tadı yok.
Zaten subdomaine deneme amaçlı açıyorum.
Xenforo kullanacağım.Altyapı olarak ne kullanacaksın?
Sizin öneriniz nedir?Altyapı olarak ne kullanacaksın?
Fiyatı 140$Xenforo kullanacağım.
ABİ romda hata var. O düzelecek. Belki de adam bana cracklı gönderecek. Bana para vermiyor abi.Yanlış anlama ama sende bu sponsorları iyi kullanıyorsun. Açıkcası bitmeyen romu tanıtmak içinde sponsor istemişitn bak romu bitiremedin bilr. Şimdi adam sana 140$ verecek ya peki ilerde... 140$ ı adam geri çıkarabilecek mi? Buna imkan veriyor musun?
Abi bu söz zoruma gitti. Kimseden bir şey istemiyorum. Şimdi crackli kuruyorum. Az sonra biter.Yanlış anlama ama sende bu sponsorları iyi kullanıyorsun. Açıkcası bitmeyen romu tanıtmak içinde sponsor istemişitn bak romu bitiremedin bilr. Şimdi adam sana 140$ verecek ya peki ilerde... 140$ ı adam geri çıkarabilecek mi? Buna imkan veriyor musun?
Kurdum abi; www.appforum.trapplicationcenter.comCrack olup olmadığını güncelleme alıp almamasından anlarsın.