Hosting aldım fakat siteme giremiyorum .

Burakcetin.com.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Limonhost adlı siteden hosting aldım toplam 115 lira tuttu fakat siteme bağlanamıyorum "ana makinesinin sunucu DNS adresi bulunamadı." hatası veriyor siteye girince shiftdelete youtube kanalında gördüm alıyım dedim aldım siteme bağlanamıyorum rezillik hostingin numarasını arıyorum açmıyorlar

demetri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ns tanımlamalarını yapman gerekli. hostun vermiş olduğu ns leri domaini tescil ettiğin firmaya bildirmen yada yapman gerekli
özel mesaj atarsan yardımcı olabilirm

LimonHost

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba

Özel konuşmaların gizliliğine sadık kaldığımız için buraya koyamasak da Pazar günü satın alma sonrası açtığınız servise istinaden kısa bir süre içerisinde cevap verdiğimizi söyleyebilirim :) Aynı zamanda almış olduğunuz com.tr alan adı için gerekli evraklar da sizden talep edilmiştir.

isimsoyisim.com.tr adresini almak isteyen Türk vatandaşlarının com.tr adresleri Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından yönetilmekte ve işlemleri bürokrasi çerçevesinde ilerlemektedir. Diğer alan adı uzantıları gibi (.com, .net vb.) satın alır almaz aktif hale gelmemektedir. Talebinizden sonra sizden istediğimiz evrakları kendilerine ilettik ve onay sürecini sizinle birlikte biz de bekliyoruz.

İsminize ait ilk siteniz olması gereği heyecanınızı anlıyor ve yaşadığınız sorunlarda size yardımcı olabilmemiz için müşteri panelinizden servis açmanızı öneriyoruz.

İyi bloglamalar dileriz.

LimonHost Ekibi