Evet arkadaşlar beğendiniz en iyi host ve domain sağlayıcı kim? Yaşadığınız tecrübeleride buraya yazarsanız birçok arkadaşa faydalı bir konu haline gelebilir....
Kullanıcılardan yorumlar....
Kullanıcılardan yorumlar....
Turkticaret.net i biliyorum ve hizmetlerinden hic memnun degilim. Digerleri konusunda bir fikrim yok.
ractory.com u öneririm şiddetle. Eğer windows hosting kullanıyorsanız en baba özelliği size remote IIS veriyor heheh hiç problem yaşamadım. Bu arada bir kampanya var şuan $34 lık comodo SSL 'i 1 yıl her hangi bir domain kaydı veya transferi ile bedava veriyorlar.
hozzt.com kullanıyorum. Sql server 2008 ve .Net 4 desteği veriyorlar. 24 saat sorularıma cevap alabiliyorum.
Ixir host kullaniyorum. Simdilik fena degil. Arada problem cikiyor ama online destek kismindan sorunu belirttigim zaman hemen cozuyorlar. Ben memnunum.
Ama kurehosting.com da dikkate alinabilir. Bir dahaki sefere kurehosting'i denemeyi dusunuyorum. Fiyatida uygun ve sinirsiz mysql veriyorlar.
natro türkiyenin en iyi en kaliteli hosting şirketi 3 sene natro ile çalıştım ama şu an linux sunucu vermiyorlar tek eksikleri bu.
yabancı olarakda webfaction tavsiye edebilirim webfactionda yedek almam gerekiyordu ve acildi mail attım kanka şunların bi yedeğini siz alsanızda ben indirsem paketi cevap geldi
hemen adamım, işini hallediyoruz![]()
Bu konuda iki tecrübem oldu: Isimtescil.net ve Ixirhost. Her ikisinde de hiçbir sorun yaşamadım. Özellikle şu an hala kullanmakta olduğum Ixirhost müşterileri ile oldukça ilgililer. Yaşadığınız bir sorun veya sormak istediğiniz bir soru çok kısa bir sürede çözülüyor ya da cevaplanıyor. Ixirhost ayrıca şu an SDN'nin host sağlayıcısı.