Hoparlörden Hışırtı Geliyor.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sesi açmaya çalıştığımda ve de durduk yere hışırtı çıkarıyor.:wassat:Düzeltebilirmiyim.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Başlat programlar donatlar eğlence ses denetimine gir orada seçeneklerden klerden hepsini işaretleyip seç çıkan seçeneklerden tek tek deneme yoluyla sessiz seçeneğini seç düzeleceğini düşünüyorum....

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aynı sorun bende de olmuştu en sonunda harici bir kart aldım diğer dahili donanımı devre dışı bıraktım servise göndermek zor gelmişti.

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Toprak hattı olmadığı zamanda bu sorun olabiliyor.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ses kartı alsam sorun düzelir mi? Yarın alacağım kadıköyden de duruma göre :)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Creative alacağım 5.1 olanından ama sorunumu çözermi bunu öğrenmek istiyorum.

Yunus ÖZCAN

Doçent
Reaksiyon puanı
9
benim hoparlör başka sinyalleri de alıyor galiba hiçbirses açık değilken hoparlörden konuşma sesleri geliyor sesi ne kadar açarsam açayım veya kısarsam kısayım ses çok kısık ve anlaşılmıyor hoparlörle aramda üç karış mesafe var sesleri duyabiliyorum yani içindeki parçaların sesi falan değil bu sesleri sadece bende duymuyorum evdeki herkez duyuyor

dedem işitme cihazı kullanıyor ev telefonun yanına gidince işitme cihazından konuşma sesleri geliyor buna benzer bişiler olabilir

bu arada telefonun yanında mikrofonlu kulaklık ve bir karış altındada hoparlör var

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sorun ses kartıyla giderildi teşekkürler cvp için herkeze :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar benım hoperlö bass sesi geliyor ama insanlarıda bass gibi geliyor neden acil yardım

Johnny_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hoparlörlerin bass'a bağlandığı girişte yada giriş kablosunda sorun olabilir. Benim bass'tada aynı sorun var. :D Sağa sola çevirince düzeliyor. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar 4 tane aktif kolon bağladım 3x1.5 kablo ile mikser kapalı oldumu hışıltı yapıyoo
neden acabaa