Abi benim iphone 7im var telefonun altı çok tozlu hoparlör falan acayip tozlu şarj yeride aynı şekilde mendille temizlemeye çalıştım ama olmadı gibi şarj aleti veya kulaklık dokunsan çıkıyor garantiye girer mi tozdan olmayadabilir bu sıkıntı
Abi benim iphone 7im var telefonun altı çok tozlu hoparlör falan acayip tozlu şarj yeride aynı şekilde mendille temizlemeye çalıştım ama olmadı gibi şarj aleti veya kulaklık dokunsan çıkıyor garantiye girer mi tozdan olmayadabilir bu sıkıntı
Olacak olana sorunlardan yapan kişi sorunlu evet tuz alıyor ıphonenin şarj giriş yeri gerçi ıphone 7 de kullaklık girişi Yok ama. Bu kadar tuz alacak ne yaptın ki sen telefona daha bir yıllık telefon bile değil çıkacak. Eğer bu şekilde telefonu toz olanlar varsa kürdanla temizleye bilirler tozu çok iyi çıkartıyor ama dikkat etmekte fayda var. Kardeşim eğer garantiye girerse çok şanslısın sana Öner'im spigenin tam korumalı kılıfını alman şarj giriş yeri falan kapalı kolay kolay toz almaz.
Hiç farkında bile değilim yazarken gözlerim kapanıp gidiyorduTuz sonra yine tuz
toz sonra yine toz
Nasıl tutturdun bunu![]()
Hiç farkında bile değilim yazarken gözlerim kapanıp gidiyordu![]()
Hoparlör ızgarasına yapılırsa telefonun içine girme olasılığı varhava tüpü var onu al onu sık orasına...
![]()
Stanger 400Ml Basınçlı Hava Spreyi Fiyatı - Taksit Seçenekleri
o hava sadece sıvı değil.Hoparlör ızgarasına yapılırsa telefonun içine girme olasılığı var