Hoparlör Sorunum Lütfen Yardım Edinnnn

mcpasa63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben halamın oğlundan Hoparlör Aldım Markası Philips eskden almış zaten onlarda Baslı Hoparlör bozuk oldugu için aldım eve geldim taktım hepsini bass'ın arkasında ki L ve R çıkışları var Hoparlör Kablolarını Taktım R Çıkışındaki Hoparlör Çalışyor ama L Çıkışına Taktıgımda Hoparlör Çalışmıyor her iki hoparlörü denedim L çıkışında Çalışmadı Ama R Çıkışında Çalıştı Bass'ın L çıkışını Nasıl Tamir Edebilirim Yada Bir kablo aparatı varmı Sadece R çıkışını kullnacam 2 hoparlörüde Takcam Fotograf Allta Bakın Lutfen Yardımcı olabılırmıısnız Garntiside yok tamire göndereyim

1PkdDG.jpg

buda 2. resim

dj2bZQ.jpg

mcpasa63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
24 Kişi Görüntülemiş Bilen biri yokmu yaw yardım edin lütfen...!

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bilader tabiki tamire göndereceksin. Alet bozuk. Bunlar mono ses verir o yüzden tek kanaldan 2 hoparlör çıkarman manasız. Çünkü aynı sesi verir.

mcpasa63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam burda tamir yokki Garantide Bitmiş

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Arka paneli şök. Bir umut kolay bir lehim ya da soket çıkması falandır. Pek çok tv tamircisi falan halledebilir. Ama sıfırı 40 liraya falan alınıyorken koşturduğuna ne kadar değer sen düşün

mcpasa63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam Tv Tamırcılerı Eyer Yapıyorsa O Zaman Burda Bir Tane Tv Tamırcısı var Ona Bır Gostereyım Peki bu Sadece Anfilerin Sıfırının SAtıldıgı Bir Yer Nerde Bulabılırım Cunku bende Hoparlör Var Birde Nasıl bır anfi almamı öneririsin ?