valla hacım cihaz güzel olacak en azından Kirin 710 kullanmıyor ve eğer Kirin 710 kullansaydı inan hiç beklemezdimNe zaman çıkar,fiyatı nasıl olur?
Kamerası bana pek sağlam gelmiyor. Sizin görüşleriniz neler?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukarı
Cevap için teşekkür ederim.Malum okullar da biraz erken açılıyor bu sene o yüzden en kötü eylülün ilk haftası almam gerek telefonu.Bu ay telefon ülkemize gelirse çok iyi olur.Bir de şu Huawei'e uygulanan yaptırımlar Honor'da da geçerli mi?valla hacım cihaz güzel olacak en azından Kirin 710 kullanmıyor ve eğer Kirin 710 kullansaydı inan hiç beklemezdim
Kirin 810 Snapdragon 730'a eşdeğer bir işlemci yani baya iyi bir işlemci bir Kirin 980 değil ama kesinlikle iş görecek bir işlemci en azından benim gibi telefonda oyun oynamayan biri için gayet ideal bir cihaz
cihazın tek bir sorunu var o da hızlı şarj özelliği yok
Honor 9x'in fiyatları ise
4/64 gb 205 dolar
6/64 gb 230 dolar
Pro modeli ise 320 dolar ona da gerek yok ram depolama ve üçüncü kamera dışında hiçbir fark yok
anlayacağın fiyatlar gayet uygun
kameraya gelecek olursak bence tartışmak için çok erken HWP incelemesini yapsın ona göre masaya yatırıp konuşuruz kamera mevzusunu
telefon ne zaman gelecek soruna gelecek olursan inan ben de bilmiyorum telefon 23 temmuzda tanıtıldı 1 hafta sonra Çin'de satışa sunuldu bu arada 1 günde 300 bin adet satmış ülkemize en geç 1 ay sonra gelir diye tahmin ediyorum
dipnot: bundan önce Redmi Note 7 almak istiyordum o telefonun da sorunlu olduğunu öğrenince elemek zorunda kaldım özetle Honor 9x'i görünce Redmi Note 7'den vazgeçtim
Reddmi Note 7'den daha iyi bir cihaz olacak
Yani huawei için sorunlar çözüldü ama olsaydı honor için de geçerli olurdu. Çünkü alt markası.Cevap için teşekkür ederim.Malum okullar da biraz erken açılıyor bu sene o yüzden en kötü eylülün ilk haftası almam gerek telefonu.Bu ay telefon ülkemize gelirse çok iyi olur.Bir de şu Huawei'e uygulanan yaptırımlar Honor'da da geçerli mi?
Rica ederimCevap için teşekkür ederim.Malum okullar da biraz erken açılıyor bu sene o yüzden en kötü eylülün ilk haftası almam gerek telefonu.Bu ay telefon ülkemize gelirse çok iyi olur.Bir de şu Huawei'e uygulanan yaptırımlar Honor'da da geçerli mi?
1 ay içinde gelmez sanırım A50 yolu gözüktü bana.Rica ederim
Yalnız Huawei o davayı kazandı artık yaptırım falan yok
Honor Huawei'nin alt markası yani onu da etkilerdi hem bu konu mağara oldu artık bir önemi yok
benim okulumda Ekim'de açılacak ben de Ekim'e kadar almak istiyorum 6/64 gb mavi modelini bekliyorum ben de
İşlemci konusunda tereddüt yaşadım sadece.İşlemcisi en azından snapdragon 710 olsaydı direk alırdım.A50'de güzel memnun eder seni kasacak çok bir şey yok.
1 ay derken en geç demek istedim eylül'de gelir diyorum ben1 ay içinde gelmez sanırım A50 yolu gözüktü bana.
24 Ağustosta gelmesi bekleniyor yazıyor.Peki bu bilgi doğruysa Türkiye'ye de mi 24 Ağustosta gelecek?Ekli dosyayı görüntüle 76229
Eylülün ortalarında gelecek bence.
24 ağustos hindistan tarihi olmasın sakın ?1 ay içinde gelmez sanırım A50 yolu gözüktü bana.
24 Ağustosta gelmesi bekleniyor yazıyor.Peki bu bilgi doğruysa Türkiye'ye de mi 24 Ağustosta gelecek?Ekli dosyayı görüntüle 76229
1 ay içinde gelmez sanırım A50 yolu gözüktü bana.
sabredersen A50 yolu gözükmez
Eğer avrupaya 24 ağustosda satılırsa mutlaka türkiyeye gelir.1 ay içinde gelmez sanırım A50 yolu gözüktü bana.
Y9 Prime 2019 245 dolar = 2900 TLY9 prime 2019 (128gb) 2899 Tl olarak açıklanmış. Honor 9x bu cihazdan daha güzel. Daha pahalı olur mu acaba ?
Burada 220 Euro yazıyor 220 Euro = 244,85 DolarY9 prime 2019 245 dolar değil ki. 280 dolardan biraz daha pahalı diye biliyorum.
Yukarıda belirtmiştim.Burada 220 Euro yazıyor 220 Euro = 244,85 Dolar
Ekli dosyayı görüntüle 76258
245 dolar olan 64 gb sanırım.128 gb kaç dolar peki?
Huawei Y9 Prime 2019 280 dolar = 2900 TL sayarsakYukarıda belirtmiştim.
Yani bi zahmet 6/128 getirsinler. Honor 8x 4/64 geldi bunuda 6/128 getirsinler.Huawei Y9 Prime 2019 280 dolar = 2900 TL sayarsak
Honor 9X (4/64) 203 dolar = 2100 TL
Honor 9X (6/128) 232 dolar = 2400 TL
Sadece tahmin
Bu arada böyle çıkarsa ne kadar satılacağını tahmin bile edemiyorum.
Ülkemize 6/128 gelir bence.
Tabi bu hesapladıgınız dolar çin yuanından çevrilmiş vergisiz halimi yoksa avrupa satış fiyatı mı?Huawei Y9 Prime 2019 280 dolar = 2900 TL sayarsak
Honor 9X (4/64) 203 dolar = 2100 TL
Honor 9X (6/128) 232 dolar = 2400 TL
Sadece tahmin
Bu arada böyle çıkarsa ne kadar satılacağını tahmin bile edemiyorum.
Ülkemize 6/128 gelir bence.
orantı yaptım sadece vergi eklenmiş haliYani bi zahmet 6/128 getirsinler. Honor 8x 4/64 geldi bunuda 6/128 getirsinler.
Tabi bu hesapladıgınız dolar çin yuanından çevrilmiş vergisiz halimi yoksa avrupa satış fiyatı mı?
Bence 9x'in 6/64 pro modelinin de 8/128'ligini ulkemize getirtsinlerYani bi zahmet 6/128 getirsinler. Honor 8x 4/64 geldi bunuda 6/128 getirsinler.
Tabi bu hesapladıgınız dolar çin yuanından çevrilmiş vergisiz halimi yoksa avrupa satış fiyatı mı?
O 9x pro.Bence 9x'in 6/64 pro modelinin de 8/128'ligini ulkemize getirtsinler
9x pro 320 dolar yalnız belirtmis olayımO 9x pro.
Galiba 9x'in 8 gb ram'li versiyonu yok.9x pro 320 dolar yalnız belirtmis olayım
9x'in 4 ve 6 gb ramli versiyonu varGaliba 9x'in 8 gb ram'li versiyonu yok.
Umarım fiyat tahminin tutar Y9 2900 tl olmamalı icinde Kirin 710 varGaliba 9x'in 8 gb ram'li versiyonu yok.
Y9'dan daha pahalı gelir diye korkuyorum. Sonuçta daha iyi 9x.9x'in 4 ve 6 gb ramli versiyonu var
Umarım fiyat tahminin tutar Y9 2900 tl olmamalı icinde Kirin 710 var
Evet de biri Honor digeri HuaweiY9'dan daha pahalı gelir diye korkuyorum. Sonuçta daha iyi 9x.
2500-2800 tl olmalıY9'dan daha pahalı gelir diye korkuyorum. Sonuçta daha iyi 9x.