Honor 9 lite vs honor 8c hangisini almalıyım ?

Şansör06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bildiğiniz üzere a101 de honor 9 lite ve honor 8c cihazları 1069 TL birde bunlara ek xiaomi a2 lite var bütçe çok kısıtlı sadece bu cihazları alabilirim sizce hangisini önerirsiniz

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Xiaomi A2 lite ve Honor 9 (performans olarak Honor 9 daha iyi ama malzeme+batarya olarak A2 Lite daha iyi) .

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Hocam ama Honor 8c nin işlemcisi daha iyi değil mi snapdragon 632
Gerçekten daha performanslı imiş (bunu bilmiyordum, benim aklıma 9 lite daha iyi gibi kalmış, pardon), Honor 9 Lite'ı seçeneklerden atalım o zaman, A2 lite daha estetik ve bataryası+kamerası+mazlemesi daha iyi fakat Honor 8C'de çöp değil, ben olsam 8C'yi tercih ederim (yanlış öneri için kusuruma bakmayın, aklımda öyle kalmış).

Şansör06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Gerçekten daha performanslı imiş (bunu bilmiyordum, benim aklıma 9 lite daha iyi gibi kalmış, pardon), Honor 9 Lite'ı seçeneklerden atalım o zaman, A2 lite daha estetik ve bataryası+kamerası+mazlemesi daha iyi fakat Honor 8C'de çöp değil, ben olsam 8C'yi tercih ederim (yanlış öneri için kusuruma bakmayın, aklımda öyle kalmış).

Estağfurullah hocam teşekkür ederim ilginiz için honor 8c alicam ozaman teşekkürler