Honor 10mu yoksa Zenfone 5 mi

ismin005

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elimde iphone 6s plus 64 gb telefon var bunu 2000 tl ye satıp ondan gelen paraya yeni bir telefon almak istiyorum ama üstüne parada koymak istemiyorum

Zenfone 5 almalımıyım yoksa honor 10 beklemelimiyim
Zenfone 5 daha güven verdi ama honor 10 da kirin 970 bulunması düsündürüyor
Zenfone 5 kamera tasarım ekran konusunda üzmez diye düşünüyorum fakat işlemci performansı nasıl olur pek oyun oynamam telefonda 2 yıl götürsün yeterli

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Arkadaşlar elimde iphone 6s plus 64 gb telefon var bunu 2000 tl ye satıp ondan gelen paraya yeni bir telefon almak istiyorum ama üstüne parada koymak istemiyorum

Zenfone 5 almalımıyım yoksa honor 10 beklemelimiyim
Zenfone 5 daha güven verdi ama honor 10 da kirin 970 bulunması düsündürüyor
Zenfone 5 kamera tasarım ekran konusunda üzmez diye düşünüyorum fakat işlemci performansı nasıl olur pek oyun oynamam telefonda 2 yıl götürsün yeterli
O zaman fazla masraf yapmana gerek yok. Zenfone 5 için ön sipariş verebilirsin.

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Kıriterlerinize zenfone 5 uyuyor sizi üzmel sd636 var 2 sene normal kullanımde hertürlü gider
Xperia xz1 e de bakabilirsiniz

ismin005

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kıriterlerinize zenfone 5 uyuyor sizi üzmel sd636 var 2 sene normal kullanımde hertürlü gider
Xperia xz1 e de bakabilirsiniz
xperia cok kaba geliyor bana tasarım olarak 6s plustan sonra ekran gövde oranı güzel bir telefon olsun istiyorum arkada cift kamera olması falanda benim hoşuma gidiyor tek merak ettigim işlemcisi düşük kalırmı normal kullanımda ama araştırdığım kadarıyla boost modu ile iphone 6s plus ı biraz geçiyor hatta ama yinede detaylı bilgi yok telefon için
düşündüğüm iki model var sadece honor 10 ve zenfone 5 ama honor 10 u uzun zaman beklemek lazım hangisi daha mantıklı olur sizce

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
xperia cok kaba geliyor bana tasarım olarak 6s plustan sonra ekran gövde oranı güzel bir telefon olsun istiyorum arkada cift kamera olması falanda benim hoşuma gidiyor tek merak ettigim işlemcisi düşük kalırmı normal kullanımda ama araştırdığım kadarıyla boost modu ile iphone 6s plus ı biraz geçiyor hatta ama yinede detaylı bilgi yok telefon için
düşündüğüm iki model var sadece honor 10 ve zenfone 5 ama honor 10 u uzun zaman beklemek lazım hangisi daha mantıklı olur sizce
Siz normal bir kullanıcıya benziyorsunuz sosyal medya vb kullanımlar için alacaksınız arada sıradada oyun falan zenfone. 5 te snapdragon 636 var orta seviye bir işlemci 14 nm süreciyle üretiliyor ve 8 çekirdekli ekran fhd+olduğundan yeterli olacaktır çift kamerada var ois destekli bence sizin işinizi görür ayrıca 4gb ram 64gb rom var stereo hoparlör var

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bence amiral gemilerinin yerini tutmaz ama idare eder

---- Mesajlar birleştirildi ----

İthalata güven varsa daha iyi cihazlar var mi6 op5 note fe

Son düzenleme: