Honda Fizy 125

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Herkese merhaba. Sormak istediğim soru şu Honda fizy 125 modelini almak istiyorum. Fakat dikkatimi çeken tarafı spacy 110 ile arasındaki yakıt sistemi farkı. Spacy 110 modelinde pgm-fi elektronik yakıt enjeksiyon sistemi mevcut fiyatı 4300 lira. Fizy 125 modelinde ise yakıt sistemi karbüratör fiyatı ise 3400 lira. Bana bu 2 yakıt sistemi arasındaki farkı yada 125 cc veya daha altı motor önerisinde bulabilecek varsa sevirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım bende fizy var 3350 km'de allah nazardan korusun hala ilk gunku kadar tertemiz ve saat gibi çalısıyo.. Spacy arasında bende kalmıstım sonra 1 bin lira fark vermek istemedim sonucta spacy 70 i gecmiyo yanı ve arıza durumda servisten bagımsız yapamıyosun.. Fizy de ise herhangi bi tamircide onarabiliyorsun, 100 kadar basıyo ama 90dan sonra zorlanıyo hala tam acılmadıgından kaynaklanıyo bu da.. tipi hoş olmayabilir fakat gercekten araba gibi motor yanı, tişreşim yok, savrulma yok, frenler disk olmamasına ragmen harika tutuyo, yol tutuşu, viajlara guzel giriyo, 4700 benzin fiyatıyla suanda benım fizy 130 tl yakıyo o da 80 km sabit hızla:) bence yakıtı çok guzel.. ha bu arada ısıklarda 60 km hıza kadar ww audi bmw mercedes dısında hiç bir araba yetişemiyo:) ancak 60 km hıza vardıktan sonra gecebiliyolar:) ben pişman olmadım olanını da görmedim.. Umarım yardımcı olabilmişimdir.. biraz gec oldu tabi yazmakta ama yenı gördum yazını:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba
ben 3 aydır fizy 125 kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Yol tutuşu güzel arkadaşın dediği gibi sarsmıyor.Çok güzel gidiyor.
Tek sorun olan kısmı tekerlerinin küçük olması diye düşünüyorum.

yani bence 4000 tl ye spacy alacagına fizy al kat kat daha iyi (yakıt hariç)