Öneri HomeGym için önerileriniz.

sherlocktesla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar arkadaşlar, bir konuda desteğinize ihtiyacım var görüşlerinizi bekliyorum.
Evde mini bir homegym kurmaya karar verdim. Aslında bir süredir. küçük küçük ekipman alıyordum. Biraz marka takıntım var yani mümkün olduğunda aynı şeyleri tercih etmeye çalışıyorum.

İşim gereği sürekli masa başındayım. İnternette çok güzel fonksiyonel fitness için egzersizler var. Bunlardan gaza gelerek boş odayı mini bir fitness salonuna döndürmeye karar verdim.

İhtiyaçlarımı şöyle belirledim.
1- Dambıllar
2- Kettlebell
3- Mat ya da Mekik Minderi
4- Kafes ( Power Rack diye geçiyormuş )
5- Halter Barı
6- Ağırlık Plakaları
7- Ayarlanabilir Bench

Şimdi
Dambıllar konusunda Hex Dambıl öneriliyor. Açıkcası yuvarlak dambıllarda depolama sorunu yaşayabilirim diye düşünerek. Hex dambıl'a karar kıldım.
Kettlebell için pahalı olmayan başlangıç seviyesi bir set düşündüm.
Kafes (Power Rack) olarak bu markanın ürününü takip ettiğim bir kaç sporcuda görünce açıkcası güvenle ekledim. Katlanır olması benim için büyük avantaj. Yerden kazanacağım.
Halter barı olarak bu ürün sizce nasıl?
Ağırlık plakaları konusunda kafam çok karıştı. Şöyle ki Bumper Plaka, Flanş, Olimpik Plaka, Slim Plaka bir sürülü plaka var. Başka bir forumda okudum kadarıyla bumper plaka tercih etmek daha anlamlıymış. Bu ürünü düşündüm Siz ne düşünüyorsunuz?
Ayarlanabilir bench için bunu düşündüm ama biraz yüksek fiyatı, yorumları okuyunca da oldukça sağlam olduğunu gördüm. Biraz kafam karıştı. Ütü masası gibi olan başka markanın ürünleri de var ama bilemedim doğrusu. Bir de hepsi tek tip temiz görünsün istiyorum.

Görüşlerinizi bekler, teşekkür ederim.